Stuntet til Anne-Mari og Martin går viralt – ser du hvorfor?

Denne "bilen" er det mange som har fått opp øynene for det siste døgnet. Snøbilen, som er en 1:1-utgave av Porsche 911, går akkurat nå sin seiersgang på sosiale medier.

Denne "bilen" er det mange som har fått opp øynene for det siste døgnet. Snøbilen, som er en 1:1-utgave av Porsche 911, går akkurat nå sin seiersgang på sosiale medier. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Begrepet «vinterbil» får en heeelt ny betydning ...

DEL

norge rundt:(Broom): Det er ikke akkurat noen stor mangel på snø, denne vinteren. For noen av oss er det kanskje litt i overkant mye akkurat nå. Mens andre setter stor pris på den – og dessuten klarer å bruke den til noe kreativt.

Vi har jo sett diverse spenstige snømenn, borger og huler. Men vi har faktisk ikke sett noe som kan måle seg med det du ser bilde av her: Her snakker vi rett og slett en Porsche 911 i 1:1-størrelse, laget av snø!

– Snømann var ikke noe for oss ...

Det er Martin Noreng (36) og samboer Anne-Mari Sundvoll (34), bosatt i Ski i Akershus, som står bak det iøynefallende byggverket.

– Vi er to kreative sjeler som liker å finne på litt utradisjonelle ting, så snømann var ikke noe for oss hvis vi først skulle lage noe. Vi kjeder oss sjelden, og har vi litt tid til overs finner vi alltid på noe sprell tilsvarende dette, forteller Martin til Broom.

At det ble nettopp en Porsche er naturligvis ikke tilfeldig. Paret har til sammen sju veteranbiler. To av dem har Porsche-logo: En 1959 Porsche 356 og en 1969 Porsche 911.

Men den som får mest oppmerksomhet akkurat nå, er den som står utenfor garasjen ...

Porsche 911: Slik fikk vi en roadtrip vi aldri glemmer

Stopper og tar bilder

Hele snøbilen tok det faktisk ikke mer enn tre timer å bygge. Litt "juks" er det også – siden felgene er hentet fra en VW. Men Porsche er jo i samme familie, så det får være greit.

– Vi har fått mange kommentarer fra forbipasserende som stopper opp og tar bilder. De synes det er kjempegøy. Stuntet vårt har fått mange munner til å smile det siste døgnet og bildene av bilen har tatt helt av på sosiale medier. Vi er begge veldig glad i alt som har med motor å gjøre og kjører motorsykkel begge to. Nå håper vi bare at snøen holder seg litt til, så vi kan få lov å beholde "vinterbilen» vår så lenge som mulig, forteller Martin.

Naboen tok bilder

Det var naboen Pål Kvam, også han Porsche-entusiast, som sørget for at bilen gikk viralt. Da han fikk øye på snøbilen tok han bilder med en gang, og delte de på Facebook. Der ble de tatt veldig godt imot!

Senere har det spredd seg også på Instagram og andre sosiale medier.

– Det hadde vært gøy om vi kunne være med på å inspirere andre til å komme seg ut å leke litt i snøen å lage noe gøy sammen, sier Martin og samboeren.

Og den oppfordringen sender vi gladelig videre: Gå ut i snøen og bygg kule snøbiler. Så kan dere sende bildene til oss i Broom, etterpå!

Artikkeltags