Velkommen til Bilmagasinet i Bodø

DEL

Temaene bil og motor går aldri av mote. Bilen er en viktig del av hverdagen vår. I 2017 ble det registrert 158 650 nye personbiler i Norge. Dermed er 2017 det tredje største salgsåret i historien. Ved inngangen til 2018 var det 138 829 el-personbiler på norske veier.

Bilmagasinet presenterer aktører som har bil og motor som levebrød.

Stadig flere får øynene opp for miljøvennlige biler. Som eneste forhandler i Bodø tilbyr Nymo Bil AS samtlige miljø drivlinjer - hybrid, plug-in hybrid, elektrisk og hydrogen fra Mitsubishi og Hyundai.

O.P. Fure AS er Bodøs eldste bilforhandler. Nå feirer de fire år med Suzuki – og gir deg gratis dekk ved kjøp av ny bil. Suzuki er driftsikre og rimelige biler med firehjulstrekk. De passer utmerket for deg som er opptatt av god framkommelighet og driftssikkerhet.

På 80-tallet satt fem blad Løvås og lekte med tanken om å starte eget bilverksted. Planen ble iverksatt, og Bil & Anlegg AS var et faktum. Nå ønskes bileiere som trenger hjelp til vedlikehold, service og reparasjon inn i verkstedet.

Salten Dekksenter AS sørger for at du har rett dekk på bilen, uansett om det sommer eller vinter. Raskt og effektivt blir dekkene lagt om. Trenger du et sted å oppbevare dekkene mellom sesongene, sjekkes de inn på dekkhotellet. Det er alltid ledig rom!

At biler ruster er knapt noen nyhet, og rust er bilens verste fiende. Det er her Bodø Antirustsenter kommer inn i bildet – eller retter sagt under bilen. De er rene kunstnerne innenfor faget – og nådeløse i kampen mot rusten.

Etter et besøk hos Bodø Bilpleie AS blir gamle biler like gode som nye. Kvalitetsvask, rens og beskyttelse av interiør og lakk er nøkkelen til suksessen – og følelsen av å ha en helt ny bil.

Trenger du å leie bil er Bilutleie Nordland stedet for deg. De har premiumbiler for alle anledninger. Enten du trenger personbil, SUV, varebil, lastebil eller limousine finner du bilen du trenger på ett av de mange avdelingskontorene. Da blir både hverdagen og gjøremålene enklere.

Førerkort takk! De har sett det meste på veien. Det som overrasker Utrykningspolitiet mest er å se viljen folk har til å se sette andre folks liv i fare. Du kan også lese mer om UPs fem tips inn mot vintersesongen.

Fellesnevneren for alle vi møter i Bilmagasinet er faglig kompetanse, har gode råd og tips på lager og er opptatt av det som skjer lokalt og satser her vi bor.

Vi håper du får glede av magasinet og at du vil støtte opp om det lokale næringslivet!

Edvard Eriksen og Katharina Wiig, innholdsskribenter Amedia SMB

Artikkeltags