Gå til sidens hovedinnhold

Bibelen er troverdig

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Arnfinn Wiksaas tror at Bibelen er bare eventyr og svada.

Bibelen er en jødisk bok, og vi får lese mange interessante historier om jøder og noen hedninger. Det er spennende og lese om jødenes utgang fra Egypt. Da Moses ledet folket gjennom Rødehavet. Men da Farao s hær kom etter Israel s folket da druknet de i Rødehavet. Det var et mirakel som Gud gjorde da han delte Rødehavet, og gjorde det slik at folket kunne gå tørrskodd over. Bibelen er også en profetisk bok. Guds ord taler om hva som skal skje her på jorden før Jesus kommer tilbake. Jesus talte om det skulle være sult, krig, pest og jordskjelv. Det skjer i dag, i denne tiden. Det skal også være som på Sodoma og Gomorras tid, i Lots dager og på Noah s tid. Profetiene går i oppfyllelse. Jesus sa at jødene skulle få landet sitt tilbake, og det skjedde i 1948 da Israel ble gjenopprettet. Vi ser at landet blomstrer.

Gud sier at jødene skal komme hjem fra nasjonene. Det ser vi i dag. Det profetene talte for århundrer siden, får vi se oppfyllelsen av i denne tiden. Bibelen er sann.

Arnfinn Wiksaas du skal en dag stå for Jesus, og svare for alt du har sagt og gjort. Det kommer en regnskapsdag for oss alle. Derfor må vi si ja til Jesus, mens det enda er tid. Vi kjenner ikke morgendagen. Derfor er det viktig å ha sin sak i orden med vår Herre.

Jeg kan derfor anbefale Wiksaas å lese Bibelen med nye øyne og med et åpent hjerte og sinn. Linda Iren Mathisen

Kommentarer til denne saken