Ny BHK-seier: - Det er viktig å få inn den rette vinnermentaliteten

Håndball BHK Arendal

Håndball BHK Arendal Foto:

DEL

BHK-trener Børge Lund er krystallklar på hva som er et av hovedpunktene på lista i forbindelse med helgens kamper i Skjærgårdslekene:

- Vi har mistet fire viktige spillere siden forrige sesong. Vi har et nytt spennende lag på gang, men vi må jobbe for å få inn den rette vinnermentaliteten. Det betyr at alle må gå på banen med et sterk ønske om å vinne, forklarer BHK-bossen.

Vinnervilje kan det virke som BHK-mannskapet er i ferd med å forankre i mentaliteten. I lagets tredje kamp denne helgen ble det seier 25-17 mot nyopprykkede Sandnes.

Fredag ble det uavgjort 24-24 mot Fyllingen, mens Runar ble beseiret 22-16 lørdag formiddag.

- Vi har bevisst forsøkt å styre belastningen for hver enkelt spiller fornuftig. Mot Runar kom for eksempel Henrik Bielenberg kun inn og skjøt noen straffekast, mens Vetle Rønningen fikk mye spilletid på bakspillerplass, sier Lund og legger til:

- Mot Sandnes fikk Morten Forøy mer spilletid som playmaker, mens Djorde Djekic fikk hvile etter å ha spilt mye i de to første kampene.

BHKs mål mot Sandnes:

Endre Langaas 1, Henrik Bielenberg 3, Daniel Jakobsen 2, Morten Forøy 3, Erlend Sund 1, Ola Indergård 3, Vetle Rønningen 5, Alexander Westby 6 og Øyvind Oskarsen 1.

Artikkeltags