Lokker barna med matpakke

Endre Langaas og BHK må snu tap i første kamp til seier i de to neste mot ØIF Arendal. Foto: Bjørn Erik Olsen

Endre Langaas og BHK må snu tap i første kamp til seier i de to neste mot ØIF Arendal. Foto: Bjørn Erik Olsen

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Lokker med gratis matpakke til barn som kommer på kamp.

Søndag spiller BHK andre semifinalekamp i sluttspillet mot ØIF Arendal. Onsdag ble det et knepet 23-24-tap etter ekstraomganger. Dermed må BHK vinne søndag for å tvinge fram en tredje og avgjørende kamp.

Gratis matpakke

Kampstart er 19.45 på kvelden, og klubben vil gjerne ha mye folk i hallen.

– Siden kampen er så sent, har vi lyst til å gi ungene som kommer en matpakke, slik at de får i seg kveldsmat. Det gjør vi sammen med Matgrossisten, Tine og Bodø Bakeri. For at vi skal vite hvor mange vi trenger, må man kjøpe billett på forhånd via internett, forklarer Bjørn Heitmann.

Viktig

BHK har normalt sett mange unge på kamp, og det håper man å få denne gangen også.

– Ungene er viktig for oss. De er framtiden vår, både på og utenfor banen. De lager bra stemning, og vi trenger hjelp fra publikum nå. Vi ønsker å ta vare på ungene når de kommer på seinkamp, og håper at dette kan hjelpe på, sier Heitmann.

Interessen for kampen har så langt vært bra.

– Vi har solgt flere hundre billetter. Vi ønsker selvsagt full hall, og et like stort engasjement som sist. Publikum er den 8. spilleren, og betyr utrolig mye for oss. Sesongkort gjelder ikke, så jeg oppfordrer folk til å komme tidlig, eller å kjøpe billett på internett på forhånd. Da slipper man unna kø i døra, sier BHKs markedssjef.

Artikkeltags