Spleiser på Obrvan

Ivica Obrvan sammen med Harald Heieraas og Morten Guldvik.

Ivica Obrvan sammen med Harald Heieraas og Morten Guldvik. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Takket være pengehjelp fra håndballvennene Arnulf Bendixen og Lasse Nilssen har BHK skrevet toårs-kontrakt med Ivica Obrvan.

DEL

Da det så ut til at Ivica Obrvan skulle bli en for dyr spiller for BHK, kom de to tidligere BHK-spillerne på banen.

De bidrar med et engangsbeløp for at venstrebacken skal fortsette i klubben. Mandag kveld var alt det formelle i orden med kroatens nye toårskontrakt.

– Når trener Tobben Evjen har så stor tro på at Ivica Obrvan vil kunne bli en av hjørnesteinene i BHK framover, bestemte vi oss for å gjøre det vi kunne for å få ham til å bli, sier Arnulf Bendixen.

– Betydelig beløp

Verken han eller BHKs daglige leder Morten Guldvik vil ut med hvor mye investorene betaler for håndballmoroa.

– Det er et betydelig beløp, sier Bendixen.

Samtidig understreker Guldvik at lønnskravet fra den storvokste kroaten er atskillig nedjustert i forhold til de tallene som tidligere har vært omtalt.

– Han har sagt seg villig til å jobbe halv stilling utenom håndballen, så totalt kommer vi på en sum som ligger godt innenfor BHKs budsjett, sier Morten Guldvik.

Viktig brikke

Trener Tobben Evjen er strålende fornøyd med å få vårens innleide spiller på en langsiktig kontrakt.

– Han er en klassespiller, og det viste han i begge sluttspillkampene mot Drammen. Hadde vi møtt et annet lag enn Drammen, ville vi hatt en stor sjanse til å gå til semifinalen, sier Evjen.

Nå jobber han videre med en ny høyreback etter Johan Bergh som reiste hjem til Sverige etter sesongslutt.

– Men nå som vi har nye kontrakter både med Ras Bloch, Kyrre Johannesen og Ivica Obrvan, stresser vi ikke den saken. Det vil dukke opp veldig mange ledige spillere i tiden som kommer, sier Tobben Evjen.

Kan bidra mer

Arnulf Bendixen følger nå spent med hva BHK gjør for å styrke stallen ytterligere fram mot neste sesong. På spørsmål fra Avisa Nordland vil malermesteren ikke utelukke at det kan komme mer penger fra hans firma dersom håndballklubben kommer fram med et interessant navn som ny høyreback.

Men samtidig understreker han:

– På sikt bør klubben klare seg selv.

Artikkeltags