Opp eller ned for BHK?

This is a ball, sa George Curtis på sin første RBK-trening. Ikke gå så fort fram, repliserte Odd Iversen. Her er det Jesper Svensson som driver grunnundervisning om håndball. I kveld får han bruk for alt han kan om dette spillet.
Foto: Stian Høgland

This is a ball, sa George Curtis på sin første RBK-trening. Ikke gå så fort fram, repliserte Odd Iversen. Her er det Jesper Svensson som driver grunnundervisning om håndball. I kveld får han bruk for alt han kan om dette spillet. Foto: Stian Høgland

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Blir det hjemmeseier for BHK mot Nøtterøy i kveld, kan laget kikke oppover på tabellen. Blir det vil Bodø-laget bli hengende etter topplagene. Kampstart klokken 18 i Bodø-hallen - an.no følger kampen.

DEL

Et titt på tabellen viser at BHK ville ha vært nær toppen hadde det ikke vært for de fem poengene laget gav bort i de tre første hjemmekampene mot Fram, Haugaland og Sandefjord.

Legg så til to eventuelle poeng i kveld, og du kommer til 14!

Får brynt oss

- Uansett, i kveld får vi brynt oss mot en kvalitetsmotstander, mener Jesper Svensson.

- Nøtterøy er som oss, gjerrige bakover, sier han.

- Og så har de 1. divisjonens mest profilerte spiller, Johnny Jensen (38)?

- Jensen er den samlede pappafiguren som vi savner på BHK. Han tar tak i spillerne når det trengs, sier BHK-treneren som tror at Jensen (tidligere strekkjempe) blir å fungere mye som bakspiller i kveld.

Johnny Jensen har 191 landskamper (287 mål). Han har spilt i fire tyske klubber, blant dem Flensburg. Nå er han altså tilbake i Tønsberg hvor han er født.

Fått litt selvtillit

Jesper Svenssom liker ikke den ujevne avviklingen i serien.

- Vi har fått litt sånn hakk i skiven, og det var ekstra uheldig at Falk-kampen ble utsatt. Nå gjelder det å komme oss inn i kampmodus. Men vi har jo fått en del selvtillit etter tre strake seiere.

- Du har vært misfornøyd med at dere mister litt grep på matchene når det synes som om dere har taket på dem.

- Vi gjør ting litt for vanskelig. Spillerne må holde avtalene og ikke bryte ut individuelt. Det er her Johnny Jensen er viktig for Nøtterøy med sin erfaring. Vi har riktignok Geir Daniel Larsen, men han er for dårlig trent til at det er han som skal drive spillet for BHK, sier Svenssom som legger til at i form er Larsen den beste håndballspilleren som går rundt i Bodø.

Larsen og Ronald Putans blir å spille litt kveld, men det er for tidlig for David Öbrink.

Artikkeltags