Krever BHKs første seier

Comeback. Den gamle utenlandsproffen Geir Daniel Larsen gjorde comeback mot Tistedalen som dette bildet er hentet fra. I morgen krever han BHK-seier. Foto: Stian Høgland

Comeback. Den gamle utenlandsproffen Geir Daniel Larsen gjorde comeback mot Tistedalen som dette bildet er hentet fra. I morgen krever han BHK-seier. Foto: Stian Høgland

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

- Vi må rett og slett vinne mot Stavanger i dag, og vi må prestere helt fram til jul. Følg kampen på an.no

DEL

Det sier veteranen Geir Daniel Larsen som har kastet seg i trening og gjort comeback for et poengsultent BHK-lag som bare har tatt ett poeng på sine fire første kamper.

- Det er alt annet enn målsettingen vår. Alle fire kampene har vært svært tette, og da kan det som regel vippe alle veier. Det har syntes som om vi ikke har vært klar fra start av i kampene. Jeg vet ikke hvorfor, sier Geir Daniel Larsen.

Poengløst Stavanger

- Hvordan passer det dere å møte et poengløst Stavanger-lag nå?

- Det passer fint. Vi har møtt fire presumtivt topplag hittil. Nå må vi prestere framover. Vi skal selv være et topplag, og tiden fram til jul blir viktig, sier Larsen.

Ni kamper

I denne perioden skal BHK spille ni kamper før serien tar en lang VM-pause.

Geir Daniel Larsen og Jesper Svensson byttet roller foran kampen mot Sandefjord. Larsen ble assistent og gjorde comeback som spiller.

- Det skyltes først og fremst skader på venstrebackene (David Öbrink og Ronald Putans), sier narvikværingen om den saken. Foran Sandefjord-kampen som BHK tapte i sluttsekundet, hadde Geir Daniel trent bare seks ganger med ball.

- Det kom litt plutselig. Nå har jeg fått trent i 14 dager, sier en heltent Geir Daniel Larsen foran søndagens kamp klokka 16 i Bodøhallen.

Artikkeltags