14-27-fadesen mot Nøtterøy var som blåst vekk og erstattet med en strålende forestilling mot Follo.

Etter 11-12 til pause snudde de blågule kampen med en helt fantastisk andreomgang, som sørget for råsterk 28-20-seier.

- Jeg er fryktelig stolt over guttene mine, roste trener Jesper Svensson etter kampen, og fortsatte:

- Dette var å reise kjerringa så til de grader. Nå håper jeg alle dommedagsprofeter får sandpapir i halsen så de ikke aldri klarer å snakke mer.

- Hvem sikter du til da?

- De vet hvem de er, sier Svensson, tydelig irritert over alle som har vært negative til BHK etter onsdagens flaue forestilling.

- Det var ingen av oss som var fornøyde etter den kampen. Nå viste vi va som bodde i laget vårt. Med tid og trygghet kan dette bli meget bra, sier Svensson.

LES OGSÅ: Lover å skjerpe seg

God start

Helt fra første sekund var det tydelig at det var et BHK-lag som var ute etter å revansjere den pinlige oppvisningen på hjemmebane onsdag.

Laget tok tak i kampen med en gang, og lot aldri vertene få flyte videre på bølgen fra onsdagens seier mot en av seriefavorittene, Haslum.

Bakerst sto Joachim Christensen strålende, med god hjelp av et solid forsvar. Framover løste BHK-guttene Follos offensive forsvar bra, selv om det ble en del bomskudd.

Da Aleksander Mevatne satte inn 7-3 til BHK var misnøyen tydelig blant så vel hjemmespillere som publikum, og Follo var nødt til å ta time out.

Kampen snudde

Dessverre så det ut som om den lille pausen hjalp for vertene, for selv om BHK gikk opp i både 8-4 og 9-5 måtte de blågule slite mer for målene.

Bakover fant Follo også åpningene litt bedre, og spiste sakte men sikkert opp ledelsen.

I omgangens tre siste minutter snudde da også kampen. Tre kjappe mål av Follo sendte de opp i 12-10, før Vetle Eck Aga hamret inn en redusering i omgangens siste sekund.

I andre omgang tok BHK over med en gang, og gikk raskt opp i føringen igjen. Denne gangen slapp de ikke Follo inn i kampen igjen, og det endte til slutt med imponerende 28-20.

- Det var bare en ting som var synd, og det var at dette ikke var på hjemmebane slik at vi kunne fått vist oss fram for vårt eget publikum. Det håper jeg at vi klarer neste gang, sier Rikard Olsson.