Fortsetter i BHK

Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Sesongens toppscorer i BHK, Kyrre Johannesen, har bestemt seg for å ta en ny sesong i de blågule fargene.

DEL

Det ble til slutt umulig å takke nei til å være med på fortsettelsen av den lenge pågående håndballfesten i Bodø.

– Det skjer utrolig mye spennende i klubben. Det er nesten ingen andre lag i Norge som kan legge forholdene såpass godt til rette. Med det flotte publikumet og den støtten laget har, så er dette både en fest og et eventyr. Og jeg vil være med på både festen og eventyret også kommende sesong, bekrefter en lettet playmaker.

Personlig

Han er lettet over at avgjørelsen er tatt. Og han er lettet over at brikkene til slutt falt på plass. Dermed ble det enkelt å takke ja til å fortsette.

– Det var en del personlige brikker som måtte på plass. Det fikk vi ordnet. Dermed ble det til slutt en enkel avgjørelse, medgir Johannesen.

Han ønsker å bidra til at laget blir enda bedre kommende sesong. Denne sesongen bidro han med 109 fulltreffere og ble med det lagets toppscorer.

Viktig fase

For at suksessen kan videreutvikles må de blågule gjøre noen smarte valg på overgangsmarkedet i ukene som kommer.

– Vi er inne i en meget viktig fase nå. Vi må ha en del nye spillere, men jeg er trygg på at BHK skal finne de rette typene, sier Johannesen som for tiden er hjemme i Oslo.

26. mai er han på plass i Bodø når de første treningene fram mot neste sesong starter opp.

Supert

Trener Tobben Evjen er selvsagt meget fornøyd med at han ikke trenger å lete etter en ny playmaker.

– Det er supert for oss at Johannesen bestemte seg for å bli. På den måten bevarer vi noe av kontinuiteten i laget. Det er viktig, slår BHK-bossen fast.

Foreløpig ser kommende sesongs BHK-stall slik ut: Ras Bloch, Bjørn Olav Raasok, Kyrre Johannesen, Aleksander Mevatne, Jonas Torkildsen, Odd Kristian Rengård, Eirik Hugaas Ofstad, Kasper Ottesen (ny kantspiller fra Bjerringbro), Kristian Agledal, Selveste Magnus Heieraas, Simen Gabrielsen, Håvard Nervik, Kristoffer Evjen, Tom Roger Larsen og Ørjan Gerhardsen.

BHK jakter først og fremst på en ny høyreback og en ny venstreback.

Artikkeltags