Erter på seg Drammen

Arnulf Bendixen med annonsen som er rykket inn i dagens utgave av Drammens Tidene. På sportssidene i lørdagens Avisa Nordland finner du den også.

Arnulf Bendixen med annonsen som er rykket inn i dagens utgave av Drammens Tidene. På sportssidene i lørdagens Avisa Nordland finner du den også. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Arnulf Bendixen og "Håndballauget" gjør sitt beste for å hisse opp stemningen foran mandagens kvartfinale mot Drammen.

DEL

I dagens utgave av Drammens Tidende rykker nemlig Bodø Håndball Laug, som de kaller seg, ut med en noe spesiell annonse. Over en hel side i farger gjør de alt for å skremme vannet av mandagens motstandere i Bodøhallen.

– Dette gjør vi for i utgangspunktet for vårt fantastiske publikum i Bodø. I tillegg må vi prøve å psyke Drammen litt ut i forkant av kampen. Kall det gjerne litt galskap, men du verden så moro det er, gliser en strålende fornøyd Arnulf Bendixen.

Barnslig. – Noen vil kanskje kalle dette litt barnslig?

– Det får så være. Jeg har vært barnslig siden tidlig på 70-tallet, så det kan jeg tåle, konkluderer hovedpersonen.

– Har du lyst til å røpe hva denne moroa koster i kroner og øre?

– Nei, men jeg kan love at det er verdt hver eneste krone.

– Du er ikke redd for at dette "stuntet" er med på å tenne Drammen-spillerne?

– Egentlig ikke. Jeg tror heller dette er med på å tenne våre egne spillere litt ekstra, påstår Bendixen.

På bordet. Når annonsen dukker opp i dagens utgave av Drammens Tidende er Arnulf Bendixen av alle ting på plass i et hyggelig selskap på Otta. Blant annet sammen med en av landets aller største Drammen-tilhengere.

– Han heter Sjur Lothe. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få tak i avisa, så kan jeg slenge den på bordet og glise godt et stykke ut på kvelden, humrer Bendixen og ser pussig nok ut som en frydefull 11-åring.

Stolt over publikum. Han legger ikke skjul på at han er litt stolt over sitt siste stunt.

– Jeg tror aldri tidligere noe slikt har skjedd i norsk håndball. Vi markerer oss på en flott måte med dette lille stuntet, mener Bendixen.

Han har fått med seg en rekke håndballvenner og sponsorer til å bli med på spleiselaget rundt annonsen i Drammen Tidene.

– Vi er mange som er med på dette. Vi er stolt over sesongen BHK har prestert og gleder oss til fortsettelsen. Vi er enormt stolt over publikum i Bodø. På denne måten får vi markert oss på en litt annerledes måte sør i landet, avrunder Bendixen.

Se annonsen Bendixen har rykket inn i Drammens Tidende i papirutgaven av Avisa Nordland lørdag.

Artikkeltags