De skal skape liv for BHK

Gjengen i 1916 gleder seg til å bidra på BHK-kamp også. Fra venstre Johnny Johansen, Andreas Paulsen, Bård Espen Bjørnø og Frank Mentzoni.

Gjengen i 1916 gleder seg til å bidra på BHK-kamp også. Fra venstre Johnny Johansen, Andreas Paulsen, Bård Espen Bjørnø og Frank Mentzoni. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

BHK samarbeider med Bodø/Glimts nye supporterklubb i sluttspillet. Målet er enkelt:

Det skal blir mer trykk og liv i Bodøhallen under BHK-kampene, og motstanderne skal merke at de spiller på bortebane.

Følg BHK - ØIF Arendal direkte her fra klokka 17.30.

– Vi er veldig glade for at vi har klart å få til et samarbeid med 1916. Det er en fin gruppe, som har et bra engasjement rundt Bodø/Glimt. Vi ønsker at det skal bli tøffere for motstanderne å komme til Bodø, og med en så engasjert og bra gjeng blir det et pluss for oss, sier markedssjef i BHK, Bjørn Heitmann.

Trenger hjelp

Det er ikke noen tvil om at det hjelper på for spillerne at det er bra trykk fra tribunene.

– Publikum skal være vår åttende spiller, og det skal være tøft å møte BHK på bortebane. 1916 har utmerket seg på Glimt-kampene, så jeg tror at dette bare blir positivt. Vi tester det nå, så skal vi prøve å jobbe videre med det neste sesong, sier Heitmann.

BHK har sørget for at gjengen fra 1916 får drakter med sine egne logoer på.

– De skal fortsatt hete 1916. Det er det som er deres identitet, slår Heitmann fast.

Drømmer om 2000

I sluttspillet gjelder ikke sesongkortene, og man har derfor laget en pakke med billetter til alle de tre hjemmekampene i sluttspillet.

– Vi har solgt bra av dem, og har også solgt en del billetter til sponsorer. Vi har hatt stand på City Nord, og det solgte bra også der. Vi håper selvsagt å nå 2000 tilskuere, men det er vanskelig å si hvor mange som kommer, sier Heitmann, som tror at BHK kan gjøre det bra i årets sluttspill.

– Børge Lund viste i landskampene at han er i kanonform. Vi har tro på at dette kan gå helt hjem, men da må vi ha støtte fra folk, sier markedssjefen.

Bare positivt

Bård Espen Bjørnø i 1916 gleder seg til dagens kamp.

– Det ser vi fram til, og det er mange som hadde lyst til å være med. Vi er spente selv. 1916 er en helt ny klubb, så det er god trening for oss, og vi kan få trent inn nye sanger. Det kommer til å bli artig. Inne i Bodøhallen er det god akustikk, så 20–30 mann kommer til å høres, sier Bjørnø.

Han har selv vært på et par kamper, og tror det kommer til å bli bra stemning mot ØIF Arendal i dag.

– Vi ønsker å lage liv, og det er derfor vi har lyst til å bidra. Vi gjør det for at vi er sportsinteresserte og har kjærlighet til vår egen by, sier en av grunnleggerne av 1916.

– Vi håper at det kommer flere til etter hvert, og at vi kan ha en stigende kurve de neste årene. Kanskje når vi ut til flere som nsker å være med, siden vi også skal bidra for BHK, avslutter Bård Espen Bjørnø.

Artikkeltags