BHK ute av cupen

Kristian Agledahl og resten av BHK møter i ettermiddag Runar til 4.rundekamp i cupen.

Kristian Agledahl og resten av BHK møter i ettermiddag Runar til 4.rundekamp i cupen. Foto:

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

BHK leverte en sørgelig forestilling og tapte 39-34 mot Runar i 4.runde av cupen onsdag ettermiddag.

DEL

Etter 60 minutter: Kampen er slutt. BHK tapte 39-34 mot Runar og er ute av cupen. De fire siste målene til BHK ble coret av Mevatne (2), Obrvan (1) og Agledahl (1). Toppscorer for BHK ble Aleksander Mevatne med 10 scoringer.

Etter 54 minutter: BHK spiller fortsatt uten forsvar, og stillingen er nå 36-30 til Runar. Siden sist har Mevatne (3) og Egeland (1) scoret målene.

Etter 45 minutter: 29-26 til Runar. Andre omgang har startet med massevis av personlige feil offensivt fra BHKs side,samtidig som det bakeover på banen ikke er noe bedring fra 1.omgang. Målscorere til nå i andre omgang: Agledahl (4), Ofstad (2), Egeland (2), Mevatne (1).

1.omgang:

Etter 30 minutter: Stillingen til pause er 17-17. Runar kom inn i kampen på tampen etter to-tre personlige feil av Kristian Agledahl. Siden sist har Eirik Egeland og Aleksander Mevatne scoret mål. Ellers viser BHK bra spill framover på banen, men bakover er det mye å rette på til andre omgang. Ras Bloch har hatt en bra omgang og har 12 redninger.

Etter 26 minutter: Stillingen er nå 15-14 til BHK etter mål av Mads Fredriksen (2), Kyrre Johannesen (1) og Ørjan Gerhardsen (1) siden forrige rapport. Ras Bloch har reddet syvmeter og er oppe i 11 redninger til sammen denne kampen. Fortsatt er det ikke det helt store spillet fra BHK, men det er kanskje ikke så rart når de stiller med et relativt ungt og urutinert lag.

Etter 18 minutter: BHK har snudd kampen og leder 11-10, og har fått mer skikk på spillet sitt. Siden sist har Ivica Obrvan, Aleksander Mevatne og Kristian Agledahl scoret ett mål hver.

Etter 12.24: BHK har utlignet til 8-8 ved Kyrre Johannessen og Runar fulgte opp med å ta time-out. Johannesen spiller til tross for lårhøna han pådro seg sist helg.

- Jeg gir f... i at det gjør veldig vondt, men denne kampen vil jeg ha med meg før serien starter til helga, sa Kyrre Johannesen til AN før kampen.

Etter 10 minutter: BHK ligger under 8-7 etter å ha startet kampen med dårlig forsvarsspill, mens det offensive spillet er brukbart. BHKs mål så langt i kampen er satt inn av Ivica Obrvan (3), Aleksander Mevatne (2), Jonas Torkildsen (1) og Kristian Agledahl (1).

FØR KAMPEN:

Kommende lørdag starter serien for BHK-herrene med hjemmekamp mot Stavanger, men allerede onsdag ettermiddag settes sesongen i gang med cupoppgjøret mellom Runar og Bodø Håndballklubb.

an.no holder deg oppdatert på kamputviklingen fra klokken 17.00.

Bodø har med seg følgende spillere til Sandefjord:

Ras Bloch

Bjørn Olav Raasok

Ørjan Gerhardsen

Jonas Torkildsen

Ivica Obrvan

Eirik Egeland

Kyrre Johannesen

Kristian Agledahl

Mads Fredriksen

Eirik Ofstad

Simen Gabrielsen

Selveste Magnus Heieraas

Aleksander Mevatne

Artikkeltags