Kjære Avisa Nordland vær så snill å spar oss fra den igjentatte oppgulpingen fra en viss herremann. Vi kjører også Olav V.gt. ofte, siden vi bor i området. Jeg selv går mange turer til og fra Kirkegården bl.a. , og har gått over nevnte gangfelt mange ganger. Det rare er at jeg alltid er alene - ser aldri noen andre passere der. De fleste går over gangfeltet v/rundkjøringen når de skal på kirkegården.

Vi kjørte der i dag også - og tenk! det kom en litt eldre dame som skulle over. Et meget sjeldent syn! Både vi og bilen som kom imot gjorde slik man gjør ved alle gangfelt - vi stoppet i god tid for å la henne passere. Dette opplever også jeg, de gangene jeg har gått over der. Absolutt alle bilister stopper i god tid, så jeg har aldri følt noen redsel e.l. for nettopp dette gangfeltet.

Hvis du absolutt MÅ engasjere deg for oss tidvise "myke" trafikanter, vil jeg anbefale å gå inn for en fotgjenger -overgang mellom Jordbruksveien og Børtindgata. Den strekningen er det virkelig livsfarlig å gå - rettere sagt springe over!

Nei, slik vi og alle vi har snakket med ser det, er dette godt opplyste og merkede gangfeltet et av de bedre som finnes i byen vår. Selvsagt kan det skje påkjørelser overalt, også her, men så lenge gående og bilistene/syklistene fortsetter å oppføre seg som de har gjort til nå, tror vi alle kan ferdes trygt her!

Da er det verre med all trafikk i krysset Bankgata og Parkveien - der er det virkelig mye å ta fatt i - hm..mm! Kanskje henge oss på - å bli en "gnagsår-debattant" selv....!?