Farmen-Geir lanserer eget selskap

Starter bedrift: Geir Magne Haukås og kona Bente Haukås skal hjelpe folk og bedrifter.

Starter bedrift: Geir Magne Haukås og kona Bente Haukås skal hjelpe folk og bedrifter. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Tirsdag avduker Geir-Magne Haukås og kona Bente Haukås sitt eget selskap.

Navnet er Let's Go Adventure og Achievement.

– Vi ønsker å tilby mennesker varig livsendring basert på en firesiders filosofi bestående av fysisk, mentalt, sosialt og den åndelige biten. Vi tror nemlig at det ikke er tilstrekkelig å bare jobbe med en eller to av disse pilarene, men at alle fire må på plass for at mennesker skal kunne leve det vi definerer som det gode liv.

Det sier Haukås selv til AN.no tirsdag.

Les også: Måtte ha legehjelp etter tvekamp

Heltidsjobb

I praksis skal bedriften tilby en avtale på tre, seks eller tolv måneder.

– Ofte ser man mennesker starte på ulike slankeprogrammer og opplever ekstrem vektreduksjon først, før man etter kort tid går opp igjen. Det er fordi man har glemt å ta med seg den mentale, sosiale og åndelige biten. Man har rett og slett ikke endret det vi tenker om oss selv. Vi har lyktes med mål nummer en, men glemt at ting henger sammen med de andre pilarene, forteller Haukås.

Derfor vil han tilby et helhetlig livsendringskonsept. Dette blir kjendisens nye heltidsjobb, mens kona Bente vil bidra i noe mindre grad.

Les også: I løpet av få år mistet Geir Magne både mor, far og bror

De som trenger det mest

– Det er viktig for meg å understreke at vi må ha tid til hver enkelt av dem som trenger og ønsker denne endringen. Vi skal ikke drive med volumslusing, men hjelpe de menneskene som trenger det mest, sier han.

Haukås ble i høst rikskjendis etter sin deltakelse i Farmen på TV 2. Den Kabelvåg-fødte 47-åringen måtte tåle kraftig hets for sin personlighet, og ble blant annet truet på livet.

– Jeg håper å få invitasjoner fra skolemiljø og bedrifter som ser nytten av at vi kommer og snakker om filosofien, sier han.

Vi er direkte fra stua til Geir Magne Haukås

Artikkeltags