Nå kan en rekke bankkunder betale med ny mobil-app

Google Pay er lansert i Norge.

Google Pay er lansert i Norge. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nordea utvider sitt tilbud av digitale betalingsløsninger med Google Pay, som er en løsning for Android-telefoner. Nordeas kunder i alle de nordiske landene kan nå bruke Google Pay på kontaktløse betalingsterminaler, i apper og nettbutikker.

Dette kommer fram i en pressemelding fra Nordea.

– Vi ønsker å gjøre hverdagen enklere for kundene våre. Betaling med mobiltelefonen er en veldig praktisk måte å gjøre hverdagsinnkjøpene på uten å måtte å ha med seg lommeboken til enhver tid. Å betale med mobiltelefonen er enkelt, tilgjengelig og sikkert – som er hva kundene våre vil ha, sier John Sætre, leder for Personmarkedet i Nordea i Norge i pressemeldingen.

Også Storebrands bankkunder kan ta i bruk appen.

– Vi er svært fornøyde med å kunne tilby Google Pay til kundene våre. Løsningen er brukervennlig, og vil forenkle hverdagen for mange, sier Caroline Johansen, leder for bank personmarked i Storebrand i en pressemelding fra Storebrand.

Kunder hos Sparebanken Sør, Revolut og Monobank kan også ta i bruk tjenesten.

Tirsdag lanserer Google Pay i Norge. Appen gjør det mulig for brukeren å organisere kreditt- og debetkort i sin Google-konto, og forenkler handleopplevelsen ved å hjelpe deg med å betale trygt i butikker som tillater kontaktløs betaling og på tvers av flere av Googles produkter. Med den nye betalingsappen kan Android-brukere (krever Android 5+) enkelt foreta betalinger med mobilen.

Artikkeltags