Søndag kan du bade til halv pris

Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Førstkommende søndag markeres Den store badedagen, en nasjonal kampanje organisert av Badelandene.no, hvor 27 badeanlegg i hele landet er medlemmer.

I Bodø markeres badedagen med å gi halv pris på inngangsbilletten.

  • Til vanlig koster et besøk i Nordlandsbadet 120 kroner for barn mellom 3 og 9 år, 150 kroner for honnør, studenter og ungdom 10 og 15 år, mens voksne må betale 185 kroner.

– Vi ser fram til søndagen og håper mange tar turen innom Nordlandsbadet. I tillegg til halv pris på inngangsbilletten vil vi ha alle fasiliteter i bruk. Vi kommer til å kjøre bølgen ca. hver time, baderingene, vannpolomålene og løpematter er lagt ut til søndagen og vil være tilgjengelig for alle våre gjester. Her vil det være noe for både store og små. I tillegg kjører vi halv pris på vår velværeavdeling også, så er det noen som ønsker å komme for å slappe av og ha en rolig søndag kan de gjøre det der, sier Kristin Haugen, salg- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum i en pressemelding.

Les også: Junisuksess for Nordlandsbadet

Formålet med kampanjen er å skape positiv oppmerksomhet og interesse for å bade, svømme og være aktiv i form av hyggelige familieaktiviteter.

Kristin Haugen, salg- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum

Kristin Haugen, salg- og markedsansvarlig i Bodø Spektrum

– En dag i badeland er en aktiv dag for familien. En forbinder det ikke nødvendigvis med trening, men etter noen timer har aktivitetsnivået garantert vært høyt. Lek og moro i badet er med andre ord godt for folkehelsen og hygge for hele familien, avslutter Haugen i pressemeldingen.

Den store badedagen arrangeres årlig, den tredje søndagen i september.

Les også: Slår alle besøksrekorder

Artikkeltags