AN på jobb for deg hele påska

Journalist Sindre Kristiansen, nyhetsredaktør Vibeke Madsen, journalist Stine Håvemoen Morel, nyhetsleder Cathrine Skogheim og redaktør Hans Trygve Holm er noen av dem som er på jobb i AN i stille uke og gjennom påska.

Journalist Sindre Kristiansen, nyhetsredaktør Vibeke Madsen, journalist Stine Håvemoen Morel, nyhetsleder Cathrine Skogheim og redaktør Hans Trygve Holm er noen av dem som er på jobb i AN i stille uke og gjennom påska. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Avisa Nordlands redaksjon tar ikke påskeferie. På an.no får du oppdaterte nyheter hver dag gjennom hele påska. Og påskeaften blir det som vanlig rykende fersk påskeavis.

DEL

Avisa Nordland er godt bemannet gjennom hele påska for å kunne gi leserne oppdaterte nyheter på an.no døgnet rundt. I tillegg blir det papiravis på påskeaften med blant annet ferske nyheter og reportasjer fra hele Salten.

– Vi byr på en rikholdig påskepakke. I tillegg til at du kan følge nyhetsbildet nærmest fra minutt til minutt på an.no, kommer vi også i år med fersk avis på selve påskeaften. For mange blir det nok også et høydepunkt å se hvordan Glimt gjør det førstkommende mandag. Vi er selvsagt på plass med en fyldig dekning både før, under og etter kampen, sier nyhetsredaktør Vibeke Madsen.

Fersk avis påskeaften

Det er redaktør Hans Trygve Holm som har ansvaret for papiravisen påskeaften. Ifølge han blir det en ekstra stor utgave i år.

– Vi har en redaksjonell pakke på 72 sider, i tillegg til Boligguiden. I avisa finner du siste nytt fra hele Salten, kommentarstoff og ferske reportasjer. Vi har også en fyldig pakke med blant annet quiz, suduko og kryssord for den som liker det, sier Holm.

Påskeaftenavisa kan kjøpes på alle utsalgssteder i Salten, samt på caravanplassene i Valnesfjord og på Golan på Saltfjellet fra og med lørdag morgen. I tillegg har ANs abonnenter fri tilgang til e-avis, som er tilgjengelig fra og med fredag kveld.

Tips og påskebilder

ANs redaksjon vil gjennom hele påska være bemannet fra tidlig morgen til nærmere midnatt. I tillegg vil tipstelefonen være bemannet døgnet rundt. Nyhetsleder Cathrine Skogheim skal være på jobb det meste av påska. Hun håper leserne tar kontakt dersom det skulle skje noe som andre bør vite om.

– Har du et tips om en sak, så når du oss også på tips@an.no og sms, eller på vår Facebook-side. Vi er interessert i alt av hendelser, smått og stort, ikke minst det som skjer i trafikken. Vi setter også stor pris på bilder og video om noe skulle skje, sier Skogheim.

Redaksjonen tar også gjerne imot lesernes egne påskebilder.

– Disse kommer vi til å publisere i egne bildeserier, sier Skogheim.

Glimt

Også på sportsfronten skjer det ting i påska. 2. påskedag kl. 18.00 spiller Bodø/Glimt hjemme mot Sarpsborg 08.

Det betyr at Studio Glimt sender direkte fra kl. 17.00. De er tilbake igjen kl. 22.00 med diskusjoner og høydepunkter fra kampen.

– Her er det bare å følge med på an.no, sier Skogheim.

I tillegg spiller Grand mot Medkila klokka 13.00 mandag. Kampen kan du se direkte på ANtv.

Slik når du oss i påska:

ANs tipstelefon: 75 50 50 50

SMS/MMS sendes til: 2005. Kodeord: antips

Du kan sende e-post til: redaksjonen@an.no, eller kontakte oss på Facebook.

Artikkeltags