Asbjørns elleville luksusbil har en helt spesiell detalj: – Folk ler seg i hjel når de ser det

VEKKER OPPSIKT: Asbjørn Abrahamsens råskinn av en Lamborghini kan gi de fleste hakeslepp, men ta en nøyere titt på skiltet på bilen ...

VEKKER OPPSIKT: Asbjørn Abrahamsens råskinn av en Lamborghini kan gi de fleste hakeslepp, men ta en nøyere titt på skiltet på bilen ... Foto:

– De fleste her borte tror ikke på meg når jeg forteller hva det betyr.

DEL

Mangemillionæren Asbjørn Abrahamsen fra Tønsberg har sitt andre hjem i Fort Lauderdale i Florida. I helgen delte han bilder på Facebook av en av bilene han kjører rundt med der borte, en Lamborghini Aventador S 2018. Men selv om luksusbilen kan gi de fleste hakeslepp, er det nok en helt spesiell detalj som vekker vel så mye oppsikt. Ta en nøyere titt på skiltet på bilen ...

– Hehehe, jeg har hatt det mye moro med det skiltet der, sier Abrahamsen når Tønsbergs Blad ringer.

For eksempel humrer han godt når bilen ropes opp når han er på restaurant eller når han svinger inn og parkerer før et viktig business-møte. Eller når han låner bort bilen når noen skal gifte seg. Mer om det litt lenger ned i saken.

Får hakeslepp

For de fleste amerikanere gir det riktignok liten mening.

– De tror sikkert at jeg driver med trening eller noe, og de fleste tror ikke på meg når jeg forteller hva det betyr, sier Asbjørnsen.

Men når nordmenn får øye på det, blir det fort noe helt annet.

– De tror nesten ikke sine egne øyne og ler seg i hjel når de ser det.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Fort Lauderdale i Florida er Tønsberg-millionæren Asbjørn Abrahamsens andre hjem.

Fort Lauderdale i Florida er Tønsberg-millionæren Asbjørn Abrahamsens andre hjem. Foto:

– Har du fått noen negative reaksjoner?

– Nei, dette er bare uskyldig moro og noe å le av, sier Abrahamsen.

Langvarig skiltforhold

Han forteller at han har hatt skiltet i hele 25 år.

– Det har stått på flere av bilene jeg har hatt her i USA. Her følger skiltet eieren, og det er ikke slik som i Norge, sier han.

Så tilbake til bryllupet som ble nevnt litt lenger opp i saken. Skiltet sto den gang på en Chevrolet som Abrahamsen lånte bort til en nordmann som skulle gifte seg «over there».

– Han la ikke merke til hva det sto på skiltet før han så bildene fra bryllupet. Da fikk han seg litt sjokk, forteller Abrahamsen lattermildt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken