Parken slipper flere billetter til Karpe

Selger unna: Det legges nå ut 100 nye billetter til konserten med Karpe på fredag.

Selger unna: Det legges nå ut 100 nye billetter til konserten med Karpe på fredag.

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Parken Live slipper et knippe ordinære voksenbilletter til konserten med Karpe på fredag.

– Etter en endelig gjennomgang av produksjonen for fredagens konsert med Karpe i Bodøhallen, ser vi at vi kan selge noen flere billetter enn først antatt. Billettene blir gjort tilgjengelig fra i onsdag kl. 1800. Dette er altså ordinære voksenbilletter med 18 års aldersgrense, sier Gøran Aamodt i Parken Live.

Han understreker at ungdom under 18 ikke kan komme seg inn på voksenbilletter.

– Vi har fått en del henvendelser de siste dagene angående muligheten for at ungdom under 18 år kan bruke ordinær voksenbillett. Det kan de ikke. Denne konserten har et begrenset antall ungdomsbilletter, og disse billettene ble utsolgt kjapt. De som er under 18 år og kan komme på konserten har billetter som er tydelig merket med dette. De med billetter som er merket tydelig med voksen, må være over 18 år for å komme inn. Det vil bli sjekk av legitimasjon i dørene, og alle over 18 år får påsatt armbånd som gir dem tilgang til å kjøpe alkohol.

Det er så langt solgt 3000 billetter til konserten. Årsaken til at det legges ut om lag 100 nye er at arrangøren nå har oversikt over produksjonen. Tribunen vil bli fjernet og flere scener blir plassert utover i hallen.

Dørene åpner klokka 20, mens Karpe går på scenen klokka 22.

På grunn av lav kapasitet på toaletter vil det som vanlig bli etablert et toalettområde på utsiden av hallen.

Artikkeltags