Tirsdag informerer Nordland politidistrikt i en pressemelding at det ikke er noe vesentlig nytt å melde fra politiets etterforskning i dag, etter savnede Arjen Kamphuis.

– Vi jobber fortsatt med å følge opp tips og foreta ulike etterforskningskritt uten at vi kan gå nærmere inn på detaljer rundt disse, står det.

Politiet vil i dag foreta ytterligere landsøk med bruk av hund i området nær der hvor det er gjort funn av eiendeler, som politiet mener tilhører savnede.

Les også: Vitne mener han så Arjen Kamphuis på Rognan

Les også: Nytt funn etter savnede Kamphuis 

– Bakgrunnen for at vi gjør søk i dette området er fordi vi ønsker å forsikre oss om at det ikke finnes andre eiendeler som kan tilhøre savnede i dette området, kommer det fram i pressemeldingen.

Politiet har etter Åsted Norges sending i går, mandag 17. september 2018, mottatt ytterligere 12 tips. Disse følges opp på lik linje med andre mottatte tips.

Les også: Kamphuis kan ha gjemt seg på et lasteskip 

– Saken er omfattende å etterforske, og politiets etterforsking er fremdeles innrettet etter våre tre hovedhypoteser; nemlig at savnede kan ha vært utsatt for en ulykke, kan ha blitt utsatt for en kriminell handling eller han kan ha et ønske om å ikke bli funnet. Dette gjør at vi etterforsker bredt og åpent og fremdeles holder alle muligheter åpne, skriver politiet i Nordland i pressemeldingen.

Siste kjente observasjon av Arjen Kamphuis var 20. august. Da sjekket han ut av Scandic Bodø. Han hadde flybillett fra Trondheim 22. august og skulle hjem til Amsterdam. Politiet har grunn til å tro at han tok lokaltog fra Bodø til Rognan etter utsjekk av hotellet. Avgang fra Bodø var 16.05 og ankomst Rognan var 17.29.