Åpnet ny treningspark i Bodø

Onsdag ble den nye treningsparken i Mørkvedlia åpnet.

DEL

- Dette er en fin mulighet til aktivitet for alle. Treningsparken er lett tilgjengelig og helt gratis - og veldig artig, sier ordfører Ida Pinnerød i en pressemelding.

I juni 2017 vedtok formannskapet i Bodø at det skulle bygges seks treningsparker i kommunen. En har allerede åpnet på Rønvikfjellet, og nå er altså parken i Mørkvedlia på plass. Arbeidet med den nye treningsparken startet i fjor høst. Totalkostnaden er på ca. 2,7 millioner kroner.

Universell utforming er vektlagt både når det gjelder atkomst og møblering, samt at deler av apparatene kan brukes av alle.

- Dette er et flott tilbud både til studentene, men også til andre, inkludert meg selv, som ønsker å legge inn en ekstra treningsøkt eller to i uka, sier Pinnerød.

- Denne parken betyr veldig mye for studentene som bor her i Mørkvedlia og som nå har et gratis treningstilbud i nærområdet. Men det er også flott for alle som bor her på Mørkved som nå har enda en god grunn til å ta en treningstur ut, sier Bente Pettersen, regionsjef i Studentinord.

Det vil åpnes lignende treningsparker på Limyra, i Maskinisten, på Tverlandet og i Rensåsen.


Artikkeltags