Gå til sidens hovedinnhold

Åpne opp landet!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg vet ikke om regjeringen er bevisstløs i gjerningsøyeblikket, eller om de blåblå bare mangler evne til strategisk tenkning overhodet.

Denne evige nedstengningen av landet med så få dødsfall i den norske befolkningen er tilnærmet parodisk. Effektene av nedstengningen overgår i negativ konsekvens en åpning med påfølgende smittespredning.

Det er ganske mange ting hver enkelt kan gjøre for å optimalisere sitt eget immunforsvar. Et sunt og variert kosthold med store doser vitaminer av ymse slag er viktig, spesielt har man dokumentert positiv effekt av D-vitamin. Ta tran hver dag, fråts i grønnsaker og rene proteiner, mosjoner så ofte du kan. Det er mitt soleklare råd til alle uansett alder, i tillegg til at man følger de generelle hygienerådene og bruker munnbind på offentlig sted.

Folk er stort sett i stand til å gjøre egne fornuftige vurderinger når det gjelder å omgås slekt og venner som er i risikogruppa, og diktater rettet mot befolkningen bør ikke forekomme. Spesielt når statsminister Erna Solberg mener at påleggene ikke gjelder for henne, ref hennes famøse 60-årsfeiring.

Jeg er i ferd med å utarbeide partiprogram for SØTT, og trenger bare 5000 signaturer for å kunne stille som statsministerkandidat for mitt planlagte nye parti (tar en Lippestad).

En ting er klinkende klart. SØTT vil heller appellere til det norske folks egen dømmekraft og vurderingsevne, heller enn å bidra til massedød blant små og mellomstore bedrifter over hele landet, uavhengig av lokal smittesituasjon. Diktatoriske grep fra sentralt hold skal ikke forekomme hvis SØTT får bestemme. All makt til folket!

PS! Jeg skal IKKE være prøvekanin for noen medisingigants uprøvde hastegodkjente vaksiner.

Kommentarer til denne saken