- Jeg venter i spenning på om det blir bompenger der når den gledelige begivenheten skjer

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Kunnskapsnivået

Meninger– Etter noen måltider i Bodø de siste månedene har jeg konkludert med at betjeningen stort sett er hyggelige, men de mangler for ofte nok kunnskap om hva de serverer på fat og i glass, sier ei matglad ei.

Får ikke si ifra

– Forsvarets fly fløy lavt og bråket noe voldsomt her om dagen. Da jeg ringte og klaget til Forsvaret, fikk jeg beskjed om at det ikke var lov å klage på støyen! sier en oppgitt mann.

Blir det bompenger?

– Venter i glede på at tunnelen som frir oss fra den kronglete veien opp Junkerdalsura skal åpne, og jeg venter i spenning på om det blir bompenger der når den gledelige begivenheten skjer. Er det noen som vet om det blir bompengefinansiering, spør en bilist.

Unødvendig bot

– Ser på an.no at det skrives om at det deles ut 200.000 kroner i unødvendige bøter. Det viser seg at det handler om forelegg for mobilbruk i bil. Dette er da i høyeste grad nødvendige bøter for du skal ikke snakke i mobil når du kjører bil. Tror alle bøter er nødvendige, men som oftest er det unødvendig å få dem, skriver en mann via ANåpen til 2005.

Lykke til med Gimle

– Altså – det offentlige bygde Bodø svømmehall, lot den forfalle og solgte den billig til private investorer. Nå vil SV leie den tilbake med offentlige skattekroner for å etablere Gimle der. Det er en veldig god idé, men det er litt artig at ikke ordet «velferdsprofitør» kommer inn her. For det er jo en privat investor som sitter igjen med velferdskronene til slutt, humrer en leser.

Dere kommer tilbake

– Alt har sin ende, og det virker som om BHK har hatt sin storhetstid for denne gangen, men det var artig så lenge det varte. Sees snart, sier en fan.

Artikkeltags