- Flere grupper ungdommer har kommet innom butikken og det er alltid noen som utbryter; den har jeg, og den !

Det forteller Dina Skogvoll ved Kondomeriet Partyman i Bodø.

Daglig stikker unge som gamle innom butikken i Sjøgata for å kjøpe ting som kan freshe opp sexlivet. Noen er mer ekstreme enn andre, forteller Skogvoll.

Håndjern

En dag kom en kunde innom og ville kjøpe en pisk. Han ville teste den ut, men trengte hjelp til det. For fyren var nemlig låst fast med håndjern.

- Vi har også flere ganger fått spørsmål om vi har prøverom hvor de kan teste ut. Det har vi ikke, sier Skogvoll som begynner å bli ganske lei av å bli spurt om dette.

Fargerik leke

Kondomeriet har ingen ”typiske” kunder forteller Skogvoll.

- Stort sett er det jevn fordeling mellom unge og gamle, kvinner og menn.

Av produkter er det mest populære blant ungdommene neonfargete klitorisvibratorer. Et lite leketøy på størrelse med tommelfingeren.

Den søte Mr. Rabbit, kjent fra Paradise Hotell, selges det også mye av.

Glidemiddel

- Det går også veldig mye i glidemiddel blant de unge nå. Tidligere da vi spurte om de hadde det, så sa de ”nei, nei, det trenger vi ikke.” Men dette har heldigvis endret seg, for de må ha glidemiddel til leketøyene, sier Skogvoll, og legger til at glidemiddel med smak har blitt mer vanlig i løpet av de siste årene.

For alle

Butikken er åpen for alle over 16 år. Siden aldersgrensen på pornovideoer er 18 år, har de tatt inn en serie inspirasjonsvideoer som passer for alle. I tillegg finnes det mange morsomme leker for begge kjønn og alle legninger.

Se flere bilder fra kondomeriet her.