Julen er rett rundt hjørnet, og lurer du på hva du skal gi din kjære til jul? Da kan vi hjelpe deg.

Spar på julestressen, vi har flere tips til hva du kan gi til både han eller henne så du kan være sikker på at du finner akkurat det kjæresten ønsker seg.

Her er julegavetipsene, som du kan se i bildene til høyre.

Til han:

Skjorte: En skjorte til din kjære slår aldri feil, dette er noe de fleste gutter bruker. Her kan det være lurt å kjøre en nøytral farge, slik at du er sikker på at det er noe som faller i smak.

Reise/ Kino: Hvorfor ikke overraskelse ham med en ferie til en storby? Dette er noe dere begge kommer til å sette pris på og en sjanse til å skape masse fine minner ilag. Eller kanskje du ønsker å overraske han med en litt billigere, men minst like fin gave; en romantisk kinoopplevelse.

Treningstøy: Treningsinteressert kjæreste? Da har du helt klart gjort et sikkert kjøp hvis du kjøper han treningstøy. Er du usikker på hva han vil like? Da kan du kjøpe et gavekort.

Klokke: Klokke er et typisk guttetilbehør som man gjerne kan ha flere av. Kanskje en ny gullklokke eller en skinnreimklokke? Her er det mye å velge mellom, som Daniel Wellington, Nixon eller Casio.

Boxer: Boxer er noe han helt sikkert trenger, og setter pris på. Med masse forskjellige farger og ikke minst forskjellige priser finner du sikkert hans nye favoritt.

Sko: Nye sko er alltid fint å få, og ikke minst nødvendig. Her har du mye forskjellig å velge i! Nye tøysko, boots eller joggesko? Store favoritter nå fortiden er New Balance, Vans og Converse.

Toalettmappe: Kanskje fylle en toalettmappe med alt av nødvendigheter? Som en parfyme, deodorant eller hårvoks. Alt blir i allefall flittig brukt.

Til henne:

Undertøy: Det er alltid fint å føle seg fin innerst til ytterst. Undertøy er litt ekstra stas å få, og minst like nødvendig. Hun vil helt klart sette pris på et nytt sett med undertøy i lyse fine farger og kanskje blonder også?

Rettetang: Jenter er kjent for å alltid være fin på håret, men det ordner ikke seg selv. En rettetang kan hjelpe mye til på en litt stressende morgen.

Treningstøy: Liker hun å trene? Treningstøy til jente finner du i mange freshe farger, som hun vil like.

Klokke: Klokke er et lett og fint tilbehør som hun vil like veldig godt. Kanskje har hun en fra før av? Det er iallefall ikke noe problem, for klokker kan man ha masse av i all slags stil.

Negelakk: Negelakk gjør mye med et antrekk, og ikke minst med humøret. Føler man seg fin på neglene føler man seg fin fra topp til tå.

Veske: Vesker kan en jente aldri få nok av, her faller så å si alt i smak. Og hvis du er usikker kan du satse på en nøytral farge.

Duftlys: Duftlys er hverdagsluksus i seg selv, og dufter himmelsk. Dette er noe de fleste jenter liker. Duftlys er både koselig og fint å ha i hjemmet.

Skjerf: Et stort og godt skjerf vil holde henne varm hele vinteren. Dette finner du i alle slags farger og priser, slik at du er sikker på at du finner det perfekte skjerfe.

Toalettmappe: Toalettmappe med alt av nødvendigheter er noe hun kommer til å sette mye pris på. Den kan du fylle med alt fra parfyme til hårprodukter. Og du kan være sikker på at hun kommer til å bruke den flittig.