Se 20 timer direktesendt lokalsport på ANtv i helgen

DEL

Selv om fotballsesongen er på hell, betyr ikke det at det mangler på godbiter. Denne helgen avslutter Bodø/Glimt 2 og Junkeren sine sesonger i 3. divisjon og du kan selvsagt se oppgjørene direkte på ANtv.

Lørdag klokken 12:00 spiller Glimt 2 hjemme mot Lillestrøm 2, mens Junkeren drar til Leknes for å runde av sesongen. Begge oppgjørene kan du se via DIrektesport

Men helgens virkelige maratonsending finner sted i Nordlandshallen. Der arrangeres Stopp Volden Cup som også sendes på ANtv. Fra lørdag klokken 12 sender vi direkte frem til 19.30. Søndag er vi på plass for å sende alle finalene. Se oppsettet og kampene her!

Det går i tillegg mot en svært nervepirrende sesongavslutning for Grands damelag. Realiteten er at den tidligere toppserieklubben står i fare for å rykke ned til 2. divisjon. Oppgaven blir ikke enklere når Medkila står på motsatt banehalvdel søndag klokken 13. Se kampen her!

Skulle du bli lei fotball serverer vi også håndball på helgemenyen. Søndag er det klart for ny runde i kvinnenes 2. divisjon og Junkeren tar i mot Follo 2 til kamp i Bodøhallen. Kampen begynner 18:00. Se den her!

Husk forøvrig alt annet innhold som Direktesport serverer fra hele Norge. 

Artikkeltags