Fyldig helg på ANtv

Cecilie Falch og Grand møter Øvrevoll/Hosle i Nordlandshallen lørdag. Kampen ser du direkte på ANtv fra klokka 15.00.

Cecilie Falch og Grand møter Øvrevoll/Hosle i Nordlandshallen lørdag. Kampen ser du direkte på ANtv fra klokka 15.00. Foto:

DEL

Sommerfotballen ruller videre på ANtv og i helgen er vi på plass for å sende tre svært høyinteressante kamper.

Allerede 13.15 på lørdag er det avspark i kvartfinalen i G16 regional NM-kvalik mellom Bodø/Glimt og Tromsdalen på Aspmyra stadion. Etter at Tom Dent ledet Glimt til seier over Rana og Junkeren tidligere i år, gjorde de helgule kort prosess i forrige cuprunde, da Fauske/Sprint tapte 4–0 i SKS Arena. Lørdag kan Glimt ta seg enda nærmere en cupfinale, når Tromsdalen kommer på besøk på Aspmyra.

Har du ikke mulighet til å se kampen på stadion, sender ANtv direkte fra klokka 13.10.

Det er bare å bli på an.no også etter kampslutt. Klokka 15.00 fortsetter nemlig Grand sin poengfangst, når Øvrevoll/Hosle tar turen nordover og til Nordlandshallen. Grand-jentene kom seg ned på jorda igjen etter 3-1-seieren over Kaupanger, da Fløya ble for sterke i Troms. Forrige runde var av det mer intense slaget, da oppgjøret mot Grei til slutt endte 3–3.

Søndag er det duket for nok en fotballkamp på ANtv. Junkeren har kun tapt en av de siste fire kampene, der de i den forrige runden spilte 2–2 mot Finnsnes. Søndag klokka 15.00 er Lillestrøm 2 på besøk i Bodø, et lag som kun ligger to poeng over Joachim Kildals gutter.

Helgen avsluttes som alltid med Studio Glimt, der det blir sending både før og etter bortekampen mot Viking. Sendestart er 17.00 og 22.00.

Artikkeltags