Superhelg på ANtv – over 30 timer direktesendt sport!

Superhelg: Få med deg futsal, håndball, grendecup og Studio Glimt i helgen.

Superhelg: Få med deg futsal, håndball, grendecup og Studio Glimt i helgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Se håndball, futsal, løping og Studio Glimt på an.no i helgen.

DEL

Det blir et rikt TV-tilbud på an.no denne helgen. Allerede fredag kickstarter vi med grendecupen på Rognan. Vi sender totalt 50 kamper fra den tradisjonsrike fotballturneringen i Saltdal, hvor første kamp kan ses allerede fra klokken 15.15 fredag.

Vi runder av fredagens sending klokken 23.00. Lørdag er vi igjen live klokken 11 og sender til og med siste finale klokken 18.45. Se komplett sendeskjema og egen sak om Grendcupen her!

Se alle sendinger, samt komplett sendeplan her!

Fredag er det også seriestart i eliteserien for futsal hvor Bodø-laget FC Hulløy også i år er med. Mannskapet har sin seriepremiere lørdag 13.00 mot Nord/Sprint, før Vesterålen står på motsatt banehalvdel søndag klokken 10.45.

Se kampene her!

Eliteturnering i håndball

Lørdag og søndag er det også duket for jenter 16s nasjonale eliteserie i håndball, BRING-serien. BHK-jentene er verter hjemme i Mørkvedhallen og skal spille tre kamper mot henholdsvis Konneud, Svolvær og Skiptvet. De to første kampene spilles lørdag klokken 12.00 og 18.00, mens den siste spilles søndag klokken 11.30.

Se kampene ved å klikke deg inn her!

I tillegg skal BHKs jenter 18 også spille Lerøy-serie på Østlandet. Du kan se dem spille mot Aker lørdag klokken 14 og Son lørdag klokken 17.

Se kampene her!

Glem ikke at BHKs herrelag skal spille seriekamp. Klokken 18.00 søndag står Runar på motsatt banehalvdel i Bodøhallen, og kampen kan du naturligvis se på an.no!

Studio Glimt inntar Aspmyra

Søndag kan også Bodø/Glimt ta et langt steg mot ny kontrakt i eliteserien i fotball. De helgule tar imot Vålerenga på Aspmyra, og klubben åpner dørene både for publikum og Studio Glimt. Det blir gratis inngang for alle, og i stedet for å kjøre studio fra vår vanlige posisjon i Dronningens gate, flytter vi opp på Aspmyra. Klokken 17 tar vi tempen før kampen med intervjuer, lagoppstilling og siste nytt.

Klokken 20.30 (merk nytt tidspunkt) er vi igjen direkte etter kamp. Fra sportsbaren i Aspmyra inviterer vi publikum til å se sendingen direkte hvor både trenere og spillere forhåpentligvis tar turen innom.

Glem ikke at vi også er live fra mixed zone på Aspmyra like etter kampslutt.

Studio Glimt kan ses her!

Mens live fra mixed zone finner du her!

Sugen på enda mer sport? Husk at via vår sportsportal Norgessporten er det enda mer å by på! Denne helgen arrangeres blant annet NM i hopp normalbakke. I tillegg kan du se eliteserien i volleyball, 1. divisjon ishockey menn, eliteserien i basketball for menn,

Artikkeltags