Vi kunne høre helt opp på tribunen hvordan forhuden til Halsaspillerne trakk seg sammen med små knirk...

Av

Ingen skal si at ikke Grand tar spill i 6 divisjon på alvor.

DEL

Innsendt av IK GrandGrand - Halsakam 2-0

To og en halv time før kampstart var en ivrig dugnadsgjeng på plass. Garderober ble rengjort og det ble satt frem frukt, grønt, kaffe og vann slik at bortelag skulle føle seg velkommen i møte med de store seriefavorittene.

Også dommere og media ble tilgodesett med litt godbiter før kampstart. Salgsbod var rigget og kampvertene hadde gjort sitt for at rammen rundt kampen var helt på høyde med det vi møter mange divisjoner over oss.

Dundret ballen i mål

Kampen ble sparket i gang, og halsa supporterne hadde vel knapt funnet seg parkering før Grands store midtbanetalent Teodor Bakklund viste litt av sitt repertoar, og dundret ballen knallhardt i mål fra ca 20 meter.

Halsa guttene ristet på hodet, skyldte på Bodøvinden, og kastet nervøse blikk mot Bakklunds skuddfot. Flott prestasjon igjen av Grands nr. 8.

Scorer aldri mot Grand

Kampen bølget litt frem og tilbake, uten at det ble noe finspill ut av det.

Halsa var frekt frempå ved et par anledninger, og i Meløytraktene har Krogh-familien fostret spisser siden solcellene viste seg første gangen i Glomfjord, men å score på et Grandlag, nei det har de aldri klart!

Det skulle vise seg umulig denne gangen også for Halsas spiller nr 10, Simen Krogh. Lynkjapp og lett til beins ble han spilt i bakrom både tre og fire ganger tidlig i første omgang, men solid forsvarsspill som ofte endte i et sammensurium av armer, bein, hansker, knotter og ikke noe ball – 6 divisjon på sitt nydeligste, men mål ble det ikke.

Forhuden til Halsaspillerne...

Grandkeeper Joakimsen fikk også vist seg frem ved et par anledninger i første omgang.

Etter hvert ble det mye ballbesittelse på Grand guttene, og hver gang Teodor Bakklund hadde ballen kunne vi formelig høre helt opp på tribunen hvordan forhuden til Halsaspillerne trakk seg sammen med små knirk, i frykt for å bli truffet av høyreslegga hans!

Like før pause dro Grand til med fine kombinasjoner og Jonas Johannesen sørget for at Grand kunne gå inn til pause med behagelig 2-0 ledelse.

Rotete kamp

Etter pause ble det veldig mye Grand og det kunne fort blitt flere mål, men Halsas keeper tok rubb og stubb i 2 omg, og kampen ebbet ut med en fortjent 2-0 seier til Grand.

Spillemessig har nok begge lagene mye å gå på, og det ble tidvis en veldig rotete kamp.

Rammen rund derimot var topp med kampverter, bra med publikum og god stemning på banen.

Underholdningsverdien i Nord-Norsk 6 div. er helt upåklagelig og vi håper på fullsatte tribuner mot Røst på torsdag.

Spillerbørs:

Grand:

3 poeng: Pawel Kalinowski

2 poeng: Jonas Johannesen

1 Poeng: Kenneth Frantzen

Halsakam:

3 poeng: Jens Petter Torrissen

2 poeng: Ole Gilberg

1 Poeng: Simen Krogh

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags