Ti mål og storseier til Røst over Storm Bodø

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Røst - Storm Bodø 7-3

DEL

Innsendt av Røst ILEndelig var det klart for ny hjemmekamp på den vakre øya vår. 18-manns troppen var tatt ut, tåken hadde endelig sluppet taket og solen varmet godt ute i havgapet.

Gutta samles til frokost 09.30, latter og gamle krigshistorier utveksles, smilene er på plass, nå skal det ikke bare tas poeng! Storm skal virkelig settes på plass!

110 betalende tilskuere applauderte lagene inn til stadion til kjenningsmelodien fra NRK-serien "Heimebane". Undertegnede har både gåsehud, frysninger og ståpels. Det er dette det handler om, fotball som betyr noe!

Kampen blåses igang!

Vi kjører på, storm er helt på hælene og får virkelig kjenne på trøkket, både fra de 11 rappfota røstguttene i orange drakter og de 110 rappkjefta øyværingene!

6 min: 1-0 Stig-Gjøran, komplett dominans av Røst, vi kjører over storm, herjer med backrekka som til tider ser ut som de spiller med rulleskøyter på bena.

7 min: 1-1. En lang ball, Storm-spilleren setter «fart» Steffen Henriksen har bra kontroll, men keeper er på halvdistanse og avsluttningen går enkelt i mål.

Ingen fare. Vi kjører denne kampen.

11 min: 2-1 Markus Jensen! Vi fortsetter å kjøre kampen, spiller ekstremt direkte. Markus kriger enkelt inn 2-1 målet.

27 min: 3-1 Preben Fagervik! Vi triller litt vell mye ball inne i storms 16 meter før vi avslutter, men ballen ender hos preben som legger den fint bak keeper.

28 min: 4-1 Stig-Gjøran! Nå sitter det. Og vi får betalt for det høye presset, vinner brudd gang på gang, Storms forsvar har ingenting å komme med.

29 min: 4-2 Storm har innsett at de ikke kan spille seg til noe, de slår heller langt hver gang, relativt ufarlig. Men keeper Håvard har bestemt seg for at han også vil krige litt, ruser ut mot 16 meter, kommer ikke tidsnok og hodestøtet sender ballen i en fin bue over vår ellers solide sisteskanse.

46 min: 4-3. Storm har nå klekket en plan, få så mye frispark som mulig og slå langt med hjelp av vinden. De får frispark i god posisjon, men vår keeper Håvard har tatt seg i nakken og er helt nede i stolperota og redder! Desverre har resten av Røstgutta tatt pause, spissen får anslagsvis tre minutter på å rettvende seg, legge ballen til rette og avslutte. Grusomt defensivt arbeid av Røst!!

Pause

Vi vet hva vi må gjøre, vi vet også at Storm ikke lenger har assistkongen med seg i andre omgang (vinden).

49 min: 5-3 Røst! Steffen Henriksen går opp på corner, og gjør som han altid gjør på corner. Stanger den inn i nota!

Storm får ikke til noe, backrekka har fremdelse på seg rulleskøyter og vi kommer stadig livsfarlig frempå. Desverre brenner vi antageligvis 200 sjanser.

73 min: 6-3 Røst! Stig-Gjøran! Preben løper fra alt som er av forsvarere, skyter ballen inn til en møtende Stig, som sklir inn sitt tredje mål for dagen.

Vi slipper omsider til hele innbytterbenken, men fortsetter å ha full kontroll, Storm prøver ikke lengre, de setter inn spillende trener. Dette tar vi som et «hvitt flagg» et hint om at de gir seg.

93 min: 7-3 Røst! Ole-Martin Hansen. Igjen har vi løpt fra backrekka, igjen slår vi knallhardt inn, og Ole Martin gjør ingen feil.

Topp motstand

Kampen er over, Storm har tapt sin første kamp for sesongen, de har også møtt topp motstand for første gang i sesongen.

De har heldigvis returbillett med Widerøe en time etter kampslutt og kan dermed slikke sine sår hjemme i bodø.

Takk til de 110 deilige hjemmesupporterne, takk til dommerne og takk til Storm Bodø.

Røst Gutt HEY!!!!

Spillerbørsen

Røst:

3 poeng: Stig - Gjøran Isaksen

2 poeng: Tor Andersen

1 poeng:  Steffen Henriksen

Storm:

3 poeng: Lars Kristian Albrigtsen, siden han ba om det gjennom hele kampen :)

2 poeng: Muhyadin Abdisammed Ali

1 poeng: Jørgen Kristian Mortensen

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags