Terje Elektriker tar tak i stortalentet vårt og drefser han minst to meter opp i lufta...

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nordstranda - Værøy 2-1

DEL

Innsendt av NordstrandaKlokken er 19:20, oppmøte var 19:15, vi er tre spillere i garderoben, resterende 13 spillere kommer for sent. Og godt er det, for noe annet ville vært urovekkende. Praten går lett og vi bestemmer oss fort at denne kampen kunne det vært fint å tette igjen bakover, ettersom vi var litt for gavmilde mot Drag. 

Trenerteamet bestemmer seg for å omrokkere litt i de bakre rekker, med å blant annet sette brødreparet Eide på hver sin stopperplass. Bedre kjemi kan man da umulig finne noen andre plasser. Benny, raskeste spilleren i hele Nord-Europa blir satt på back-plass. Dette MÅ jo bare bli bra. 

Skulle nesten tro det var 6. divisjon

Kampen starter litt rufsete, og det er mange balltap fra begge lag. Skulle nesten tro det var 6.divisjon vi spiller i.. Etterhvert får vi satt spillet litt bedre og ballen begynner å gå. Vi får spilt mellom ledd og pasningene sitter. Værøy jobber som vanlig steinhardt og undertegnende kjenner allerede etter ti minutter at dette kommer til å bli en lang kamp.

Vi kjører på i håp om at hvertfall en av disse øyværingene skal ta til hoftene og ta en liten pustepause, men det ser ikke ut til at det skjer med det første. Runar, driblekongen, bestemmer seg for å ta en runde ute på kanten. Han sender to værøy-gutter over Tverlandsbrua og raser opp på kanten. Terje Elektriker som han er kjent for, låner halve drakta til driblekongen og får et noe fortjent gult kort for sabotasje. Værøy kjemper seg mer og mer inn i kampen og vi får en del skumle kontringer imot. heldigvis for oss, har vi brødreparet Eide som rydder unna det meste Værøy kommer med.

1-0

25 minutter spilt. Vi har grei styring på kampen og spiller til tider flott fotball. I kjent Nordstranda-stil. Andrè Eriksen bestemmer seg for å finne sin indre Pirlo og slår en perfekt vekta ball gjennom det ellers så vanntette forsvaret til Værøy. Undertegnede som har tatt et langt og sugende løp fra, ja midtbanen, får ballen perfekt inne i 16-meteren. Første touch blir tatt med de edlere deler og jeg får jokket ballen forbi keeper og setter den rolig i åpent mål. Perfekt start!

Rødt kort!

Værøy spiller nydelig fotball. Ett-touch-fotball og driblinger i høy klasse. Det går rett og slett for fort for oss og de kommer til en del sjanser, men den siste pasningen sitter ikke helt.

Vi får endelig klarert ballen og den havner hos vårt store talent, Johan. Han kriger alene med to enorme stoppere som lett kunne kokt, spist og kasta stakkars Johan. Men han gir seg ikke og vi får flyttet spillere opp og det ser ut til å bli en skummel kontring.

Dette kan ikke Terje Elektriker finne seg i. Han tar tak i stortalentet vårt å drefser han minst to meter opp i lufta (kan være noe forskjellige meninger rundt akkurat dette). Kontringen blir stoppet, men det er desverre litt for røff behandling mener dommeren. Terje får sitt andre gule og dermed rødt.

2-0

Andre omgang har startet og Værøy er faktisk det laget som spiller best. Jobber hardest, vinner alle duellene og ser farlig skumle ut. Enda vi har bestemt oss for å jobbe enda hardere siden vi faktisk har en mann mer og øyværingene burde bli fort slitne tenker vi.

Det ser ikke sånn ut, for Værøy har tydeligvis bestemt seg for å drite i om de er 8, 9, 10 eller 11 mann. De fortsetter å spille meget fin fotball og vi blir løpende mye i mellom. Vi får gjort noen bytter og inn kommer junior-spillere med friskt blod og friske ben. Vi får litt mer tak i kampen og får satt spillet vårt bedre. Vi får spilt oss fri på kanten, og Runar finner Sindre som enkelt setter ballen i mål. 2-0.

89. min

Eidebrødrene maner spillerene sine om at nå skal vi holde nullen. Grepperud i mål drømmer våte drømmer om smultringen han skal ta med seg hjem. Endelig skal vi klare å holde nullen tenker han. En siste corner nå, så blåser dommeren. Dette MÅ jo gå! 

2-1... 

Men vi vinner kampen og kan ta med oss tre deilige poeng.  

Takk til Værøy for en fin og spennende kamp. Lykke til videre!
 

Spillebørs

Nordstranda:

3 poeng: Andreas Eide

2 poeng: Andrè Eriksen

1 poeng: Alexander Eide


Værøy

3 poeng: Edvard Kristensen

2 poeng: Soufiane El Guenfoud

1 poeng: Erik RørstadJoachim Angler

Nordstranda

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags