Se for deg Camp Nou, San Siro, Old Trafford eller Anfield. Stemningen der kan ikke måle seg med det som møtte oss på Vensmoen Arena.

  Se innmarsjen foran Vinger - Nordstranda i AN-ligaen 5. mai 2018

  Av

  Vinger - Nordstranda 0-0

  DEL

  Innsendt av NordstrandaVi kommer som vanlig litt for sent til oppmøte, og når vi svinger inn til arenaen så har Vinger allerede varmet opp i en god halvtime. Jeg tar et kjapt blikk over folkehavet rundt banen og jeg estimerer at det må være minst 5000 mennesker der.

  Har vi kommet til rett bane, spør en nervøs type i baksetet. Dette kan umulig være en 6. divisjonkamp. Vi tør etterhvert å bevege oss ut av bilen. Man kan høre Camilla-band runge utover Vensmoen og folk spiser pølse og kake nesten om kapp. 

  Gutta gjør seg klare til å gå ut. Litt nervøse, men vi gleder oss. Blussene er tent og sangene fra de 5000 frammøtte kan høres hele veien til Rognan sentrum.

  1. omgang

  Vi starter som vanlig med et par ballmiss, bare for å forsikre oss om at vi blir ferdige med de så tidlig som mulig. Vinger kommer til en del sjanser, men når man har Daniel De Gea Grepperud i mål så bekymrer man seg egentlig ikke så veldig mye.

  Vi innser fort at dette blir en tøff kamp, og vi skjønner at her må vi kanskje nøye oss med en uavgjort. Vi blir spilt veldig lave og får egentlig ikke satt noe spill. Det hele ebber ut i at vi klarerer ballen i hele første omgang.

  2. omgang

  Vinger fortsetter å presse høyt og kriger i alle duellene. Vi finner heldigvis en indre ro og klarer etterhvert å få satt et visst spill. Ballen går fort og Jøran, vår maestro på midten, dirigerer spillet som en nydelig symfoni.

  Han finner etterhvert Benny, som har tatt et løp i bakrom. Ballen lander selvfølgelig på lissa og Benny bestemmer seg fort for å mose til på første-touchen. Han treffer perfekt! ballen suser mot langsia, keeper kan aldri i verden nå den. Vinger sin målvakt strekker seg så lang han er og man kan høre at kroppen hans  strekker, kniker og roper etter hjelp. Martin Neuer Pettersen, som han er kjent for, får en liten lillefinger på ballen, treffer stanga, triller langs mållinjen før Vinger endelig får klarert ballen.

  Det skulle vise seg og være vår største og nesten eneste sjanse oppe på Vensmoen Arena. Vi kommer oss raskt hjem, legger oss bakpå og rir inn ett viktig poeng mot et veldig sterkt Vingerlag.

  Takk til hele Røkland, Vensmoen og Vinger for en fantastisk opplevelse og en fin kamp. Masse lykke til videre i sesongen.


  Spillerbørs

  Vinger

  3 poeng: Fredrik Toppen Halvorsen

  2 poeng: Thor Kvam

  1 poeng: Michael Johansen Tronstad
   

  Nordtranda

  3 poeng: Benjamin Sæthre

  2 poeng: Jøran Olsen

  1 poeng: Daniel Grepperud  Send tekst og bilder «

  Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

  Artikkeltags