Årets mål, årets feiring og MMA-tendenser - dette var kampen som hadde alt

Av

Oppgjøret som populært blir kalt for «Fjord Classico» skulle vise seg å bli en målrik affære.

DEL

Innsendt av Skjerstad ILValnesfjord - Skjerstad IL 1-4

 

Det tok gjestene kun to minutter før venstrekant Vegard Brennmo vakkert plasserte inn 0-1, og vi fikk en drømmestart på kampen. Vi åpnet forrykende og skapte flere store sjanser. Få minutter senere får nevnte Brennmo ballen på kant, dribler forsvarsspiller vakkert vekk, og lurer keeper. Dermed sto det 0-2 til Skjerstad.

Det virket som hjemmelaget ikke var møtt opp til kamp, og vi styrte absolutt alt.

  Ny kamp i AN-ligaen. Direkte fra Valnesfjord

  Reduseringen

  Valnesfjord fikk uansett reduseringen de trengte for å ha et lite håp. Et frispark blir slått inn i feltet, og 15-åringen Chris Støvset, får røff behandling. Ballen går i mål og dermed står det 1-2. De kommer til noen farlige sjanser på slutten av omgangen, men ikke store nok til å overliste Støvset.

  1-2 blir også pauseresultatet.

  Vakre scoringer

  Andreomgang ble en meget amper omgang. Først scorer midtstopper Truls Naas (nok engang) og sender oss opp i 1-3. Vår toppscorer valgte å dra av seg drakta løpe febrilsk forbi ANtv, i håp om å fatte interesse hos de største klubbene i landet. Sant skal sies, innlegget fra Per-Atle Karlsen var det Toni Kroos-klasse over, og avslutningen til Naas var Ramos-klasse. Naas og Karlsen kan fort vise seg å bli en dødelig duo utover sesongen.

  Kaptein Jørn Wirtz scorer det som kan bli årets mål få minutter senere. Fra 30-35 meter får han drømmetreff og ballen går i bue over hjemmelagets keeper. Dermed sto det 1-4.

   Ny kamp i AN-ligaen. Direkte fra Valnesfjord

   MMA-grep

   Etter den scoringen hadde hjemmelaget for lengst gitt opp. Siste halvdel av omgangen er preget av at Valnesfjord tyr til MMA-grep for å ta oss ut i duellene. Fryktelig rart at dommer ikke delte ut røde kort. For i en periode virket det som det sto en heavyweight-tittel på spill. Vi viser oss ikke bare som et godt ballspillende lag, vi viser også at vi er tøffe fysiske!

   Men vi kom oss godt ut av det og vinner kampen meget fortjent.

   Spillerbørsen:

   Skjerstad:

   3 poeng: Rasim Christensen

   2 poeng: Jørn Wirtz

   1 poeng: Chris Støvset

   Skjerstad IL

   Send tekst og bilder «

   Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

   Artikkeltags