Definitivt en drittkamp på en dag da alt som kan gå galt, gikk galt.

Veteranen Ruben Want var god for Junkeren 2 på Vensmoen.

Veteranen Ruben Want var god for Junkeren 2 på Vensmoen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vinger-Junkeren 2 3-3

DEL
Etter et langt opphold med lite kamper og treninger satte vi kursen mot Saltdalen. Hele «tragedien» av en fotballkamp startet med at halve laget kjører feil. Vet ikke hva det sier mest om. Enten er retningssansen på gjengen ekstremt dårlig, eller så ligg bana litt øde for byfolk.

An-ligaenEn halvtime før kampstart begynner vi å varme opp, om man i det hele tatt skal kalle det oppvarming.

Tross alt 6.divisjon, så oppvarming tar vi som regel de første 10 minutter av kampen.

Kampen starter ekstremt rotete fra vår side. Mye balltap, trege vendinger av ball og generelt mye dårlig. Men likevel klar vi å lure inn et mål allerede etter fire minutter.

Videre i førsteomgang er kampen prega av mye etterslengere og mye stopp i spillet. Det skal ta 20 minutter før Vinger får sitt første mål. Et frispark blir slått fra cirka 20 meter.

Keeper må gi retur, og der står fire vingerspillere i offside og klar å tupp ballen i mål. Vi forsetter å trykke på og fem minutter senere putter vår legendariske Ruben Want ballen i mål fra corner.

Kampen fortsetter i samme spor etter 1-2-scoringen. Vi er ikke flink nok med spillet langs bakken. Det går for sakte og plutselig snapper en vingerspiller ballen fra en ufokusert Tobias Hanssen og vipps så står det 2-2.

Vi (Junkeren) har vel opp mot 80% ballbesittelse i 1. omgang. Men det hjelper lite når resultatet er slik det er.

I pausen snakker vi om at vi må få opp balltempo, pasningskvalitet ++.

Det blir litt bedre og etter 63 minutter setter Stian inn 2-3. Det skal sies at vi burde ledet kanskje 6-0 på dette tidspunktet, men for mye slurv og tull fra vår side.

I det 70. minutt må jeg undertegnede, Vegard Mjelde, bytte meg selv ut i frykt om å få rødt kort. Frustrasjonen min var alt for stor på dette tidspunktet grunnet mange etterslenger fra vingerspillere.

I sluttminuttene får vi straffe. Stian Hunstad går frem, bommer selvfølgelig på en slik dag som idag. Det tar dessverre ikke lang tid etterpå. Et slurvete utspill fra vår keeper ender rett i foten på Bendik Bredesen som kliner til fra 25 meter og rett i mål i det 92. minutt.

Kampen idag er allerede glemt i det jeg skriver den siste setningen her. Og vi i Junkeren ønsker Vinger hjertelig velkommen til Stordalen ved en senere anledning for rematch.

Da skal jeg personlig love at vi er mere fokusert og på enn det vi visste idag.

Junkeren

3 Poeng - Ruben Want

2 Poeng - Vegard Mjelde

1 Poeng - Magnus Jusnes

Vinger

3 Poeng - Martin Pettersen

2 Poeng - Han gale som stemplet meg alt for mange ganger.

1 Poeng - Bendik Bredesen

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags