Værøyguttene briljerer på parketten: Kim ga den beste utgaven av quickstep gjennomført i dette lokalet!

Koordinert vals

Koordinert vals Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt Tidenes ran på Værøy, skrev Skjerstad IL i sin kamp-blogg etter lørdagens oppgjør. Men Værøy dominerer på dansegulvet, kontres det her.

Værøy inviterer Skjerstad til lørdags-dans på lokalet. Skjerstad ankommer øya på en dag hvor Vakkerøya viser seg fra sin eksotiske side, regn, tykk tåke, sur vind og kulde. Men det gjør ingenting, klokken 15.00 starter dansen og Værøyguttene er svært godt forberedt. Det meste av danser er godt innøvd og guttene vet de besitter både koordinasjon, utholdenhet, fleksibilitet og styrke. Noe som er svært viktig innenfor dans.

DJ-Lars fyrer i gang musikken. Guttene fra Værøy er kjapt ute på parketten å svinger seg rundt, Skjerstadguttene står noe nølende å betrakter det hele. Etter de 10 første sangene er ferdigspilt våger noen forsiktige Skjerstadgutter seg ut på gulvet, men de blir fort usikre når de ser Værøyguttene slå om fra Foxtrot til Quickstep og så tilbake til Foxtrot igjen med blendende koreografisk presisjon.

Værøyguttene briljerer utpå parketten! Man kan se Rumba, Cha Cha Cha. Boogie-Woogie bli utført med entusiasme, presisjon og danseglede. Skjerstad har nå satt seg tilbake på stolene bakerst i lokalet, hvor de betrakter det som utspiller seg utpå parketten med stor beundring.

Etter ca 30 korte sanger kommer plutselig en Skjerstad-gutt løpende mot parketten, han tar sats å blender alle med en Street hip hop, snurrende på hodet. Værøyguttene står å ser på hverandre mens de rister på hodet, men finner raskt tilbake til rytmen. De starter med en forsiktig Vals, før de plutselig slår om til Irsk folkedans, koordinerte bevegelser blant guttene gjør at Stevan kan utføre en Jive alene foran den eldste og kuleste av Skjerstadguttene.

Når DJ-Lars snurrer i gang side 2 av LP platen er Værøyguttene klare for å danse videre. Jonathan (15) danser Paso Doble som om han han var en profesjonell danser i sin beste alder, for et dansetalent! Kenneth og Sigurd står fjellstøtt i vanskelige varianter av Streetdance. Eirik, Thomas og Benjamin blender hele lokalet med utholdenheten de viser i både Jazzdans, Salsa og Swing. Sofian og Alexander kjører gjennom hele side 2 av Lpen, en brasiliansk Samba. En så dristig Samba hadde ingen i lokalet noen gang sett maken til. Kim, Tobias og Jim behersker alle dansene fra Klassisk Ballett til Moderne dans. Skjerstadguttene har nok med å sitte bakerst å prøve å følge med de raske trinnene og de koordinerte bevegelsene til Værøyguttene.

Når DJ-Lars stopper musikken for et lite øyeblikk ser Skjerstadguttene sin mulighet til å lure seg inn på dansegulvet. Når musikken starter opp følger ikke Værøyguttene med og Skjerstad tar kontroll over gulvet. Værøyguttene ser på hverandre i sjokk, Lørdags-dansen er snart over og her står altså Skjerstadguttene å okkuperer dansegulvet!

Værøyguttene begynner å danse videre, guttene fra Skjerstad har igjen satt seg ned bakerst i lokalet. Men alt er forandret, Skjerstadguttene har fått øyekontakt med jentene i lokalet. Blikkene krysses, smil deles, hår kastes bakover. Noe ligger i luften!

Når Dj-Lars avslutter siste sang og lysene skrus på, står guttene fra Værøy igjen alene i lokalet.


Danse-Statistikk:

Værøyguttene: 27

Skjerstadguttene: 1,5


DANSEBØRS:

Værøy:

3 Poeng: Kenneth Hardy – Fantastiske koordinerte bevegelser med Tobias og Jonathan.

2 poeng: Eirik Rørstad- Utholdenhet, viljestyrke av stål og behersker alle sjangre innen dans.

1 poeng: Kim Andersen – Den beste utgaven av Quickstep gjennomført i dette lokalet.


Skjerstad:

3 poeng: Tor Magne Biggen – Den elste og kuleste gutten i gjengen, med lue på snei.

2 poeng: Mathias Pedersen – Blir ikke imponert over Værøyguttenes Samba og Cha cha cha.

1 poeng: Runar Gryt – Fordi han takket høflig for dansen.

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags