Ti mann sitter på bussen, som har plass til 52. Tre kjører til kamp i egen bil i frykt for å bli bilsyk

Røsts Preben Fagervik scoret tre mål mot Halsa. Dette bildet er tatt under kampen mot Storm tidligere i mai.

Røsts Preben Fagervik scoret tre mål mot Halsa. Dette bildet er tatt under kampen mot Storm tidligere i mai.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtPinsehelgen hadde satt sine spor i Røst-troppen, noen var på hytta og andre i det store utland på kjærlighetsreise. I tillegg herjet omgangsyken i vår brede tropp og forfallene kom på løpende bånd dagen før avreise til Halsa. 0815 mandag morgen kom siste, keepertalentet Håvard hadde brukt russetiden godt, og satt nå igjen med null immunforsvar og stigende feber.

10 mann sitter på bussen, en buss med plass til 52.. 3 til kjører egen bil i frykt for å bli bilsyk. Jeg ser en skuffelse i blikket til spillerne, om de er skuffet over antallet spillere i troppen, kvaliteten i troppen eller det faktum at undertegnede står som en av to tilgjengelige inbyttere vet jeg ikke. Men jeg inser at det blir en mannsjobb å motivere dem til å gi det lille ekstra.
 

Vi ankommer Halsa 2 timer før kamp takket være null trafikk og slett logistikk arbeid. Garderoben er åpen, men iskald. Det høljer ned utenfor.. Vi begynner forsiktig med litt vitsing i garderoben, smilene sitter langt inne men de når munvikene litt etter litt og en god time før kamp er humøret på plass. Vi gleder oss stort nå til å ikle oss de hvite bortedraktene våre å feie enda ett lag av banen, helt til vi innser at Halsa har hvite hjemme drakter.. vi må spille i vester, som ett lag på herretrim.. det er få ting i verden som er værre en å ha vest over spillertrøya i en tellende kamp, det gir også gutta utrykk for. Igjen må vi ty til litt vitsing og apestreker, og igjen kommer smilene sigende. Vi skal vinne dette!
 

Planen er enkel, 3-5-2, defensive vingbacker og anker bak indreløperne. Preben og Stig-Gjøran på topp.
 

Kampen er igang. Halsa kjører fra start, vi henger ikke med.

1-0 Halsa: frispark på hjørne av 16 meter. Stusser forran dagens målvakt (patrick) mellom bena og inn i nette..
 

15 min spilt og Røst har våknet, vi vinner alt på midten og triller fint mellom leddene, possession spill på sitt beste.

1-1 Røst: Preben vinner ballen, slår bak til midtstopper Steffen, preben stikker og steffen slår en nydelig ball i bakrom. Preben løper fra alt og alle og setter ballen sikkert alene med keeper.

1-2 Røst: innlegg fra Tjønndal, går over feltet til dagens debutant Marcus Vold som lader kanonen på hel volley, banker ballen i tverligger og inn fra vrien vinkel, sinnsykt mål!

1-3 Røst: Stig-Gjøran, nå er det bare ett lag på banen. Vi valser over dem, vinner duellene, Sondre karlsen finner Stig som sjeldent gjør feil.

Pause

1-4 Røst: Preben! Vi fortsetter med å vinne alle dueller og andre baller. 

1-5 Røst: Preben! Gutten har dagen, og setter siste mål alene med keeper, før han bytter.

Slutten av kampen blir en transport etappe, vi triller ball bake, vrir spillet enkelt gjennom keeper. Halsa har gitt opp...
 

Takk for kampe til dommerne, Halsakammeratene og deres oppmøtte tilskuere. og takk til Polar tours for skyssen.
 

Børs

Røst

3 poeng Steffen Henriksen

2 poeng Torbjørn Panzer Hansen

1 poen Preben Fagervik
 

Halsa

3 poeng stopper uten hår

2 poeng kaptein

1 poeng venstre ving første omg
 

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags