Slettan avslutter kampen som 3-målscorer men får, på bakgrunn av 6. divisjonsøkonomi, ikke med seg matchballen hjem.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Skjerstad - Steigen 1-5

DEL

Innsendt av SteigenBorte mot Skjerstad. På en bane der selv Paul Scholes og Mesut Øzil ville slitt med å finne rom, tok vi årets første trepoenger. En kamp preget av en krig, en krig om 3 poeng.

Her må det kriges!

Det er alltid vanskelig å komme til Skjerstad. Her kan man ikke finspille seg til seier ettersom banen er ca like stor som sal 4 i Nordlandshallen. Her må det kriges. I forrige kamp glemte vi den spartanske vinnerviljen i garderoben, men ikke denne gang.

Vi sliter alltid med å komme oss i gang, kanskje er det jetlag etter å ha saumfart riksvei 812 etter telehiv og elg, kanskje er det fordi vi trenger å føle litt på kampen. Litt ut i første omgang blir en Skjerstad-spiller felt innenfor vår 16 meter og straffe blir dømt. Skjerstads nr 7, mannen med en venstrefot av silke, står klar. Bom.

Da våkner vi for alvor. Vi får i gang stemmen, vinner krigen og løper dem i senk.

Scoringene

1-0  Slettan! Strålende forarbeid av El Capitano Christer W. Andersen.

2-0 (Også Slettan) Petter bryter ballen i ekte Ander Herrera-stil og sender videre til Jørgen som med en kontrollert trekantpasning (PS4) sender Slettan alene mot The Notorious B.I.G.(gen Ingebrigsten). Runder keeper og setter inn sin andre for dagen. Vi går til pause med en god, god følelse.

Ut i andre omgang kommer vi ut med litt for høye skuldre og kjenner på presset ettersom Skjerstad nå jager etter redusering og utlikning.

2-1 Så kommer reduseringen etter hva som minnet mer om et slagsmål i vår boks. I stedet for å klappe sammen som vi har gjort tidligere i sesongstarten, skyter vi frem brystkassen og setter inn et ekstra gir.

3-1 blir kranglet inn av Slettan. Den ballen skulle i mål enten den ville det eller ikke.

Sitat Skjerstads stopper etter han klarerte ut en helt ufarlig bakromspasning: «Æ kan ikke snu mæ fordi da e han jo der også?!»

4-1 kommer etter et frispark fra ca 18 meter fra undertegnede.

5-1 er signert den eminente feilfoten til Øyvind Holmvaag.

Slettan avslutter kampen som 3-målscorer men får, på bakgrunn av 6.divisjonsøkonomi, ikke med seg matchballen hjem.

Endelig starter poenghøstingen. Toget har stått på perrongen men er endelig i rute. Vi gleder oss til neste kamp 15. mai mot Valnesfjord.
 

Spillerbørsen

Steigen:

3 poeng: Eivind Slettan

2 poeng: Jørgen Edvinsen

1 poeng: Petter Steinbakk

Skjerstad:

3 poeng: Mathias Pedersen

2 poeng: Andreas Brekkan

1 poeng: Runar Gryt

Eivinn Johnsen

Følg på: Facebook

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags