Dommeren innser at nå er ydmykelsen et faktum og han velger å blåse av

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Innsendt av Halsakam Sjelden eller aldri har fotballglede vært større på Halsa etter IL Halsakameratenes første SOLIDE steg på veien mot Tippeligaen.

Klokka nærmer seg 15:00 og Storm Bodø har tatt turen til Halsa med tidenes fotballtropp fulle av mot og fotball glede.Men hva hjelper det når Halsakameratene har samlet seg rundt klubbens nye A lag for å heie gjengen frem til sesongens første seier.

Det er liten tvil om at selvsikkerheten i Halsaleiren er stor når treneren Eirik Pedersen velger å starte kampen med en benkrekke verdig en hver  Premier League klubb og sparer flere store profiler til langt ut i kampen.Klokken bikker 15 og dommeren setter kampen igang og man kan tydelig føle storms usikkerhet etter at Halsa viser ballferdigheter av ypperste klasse.

Etter ca 15 minutter dundrer John Remmen ballen i Storms mål og jubel brølet runger over DNB Arena, kun for så å bli slukket av vår egen Keeper Bendik Stavnes som produserer en noe ufortjent straffe.

1-1 og Halsa girer opp og vår kjære John «leftis» Remmen starter angrepet med en fantastisk pasning som til slutt ender hos Emil Telnes som gir Halsa 2-1.

Nå er regnet sluttet, temperaturen stiger og forhåpningene likeså.

Det faktum at midtstopper giganten gjennom 2 århundrer Børge Ringøy har måttet forlate banen etter en strekk ser ikke ut til lenger å ha innvirkning på Halsas Elitetropp.

Selv om Storm slipper til på bakre og Putter sitt andre få minutter før pause gir ikke dette noen nevneverdig demper på stemningen.

Halsa stuper rett i angrep og spissen Lasse Seljevold gir nok en gang Kameratene fra Storhalsa ledelsen og lagene tar pause på stillingen 3-2.

Etter pause er tenningen hos Storm Bodø i full vigør og det er tydelig at pausen har blitt brukt på å motivere hverandre.Med sterk selvtillit og lite forståelse for hvor hardt deres offensive spill vil straffe dem gyver de på med alle mann i angrep i 8-10 minutter.

Men hvor lenge var adam i Paradis???

Akkurat lenge nok til å se Simen Krogh motta en fantastisk pasning fra Andreas Hansen etter en kjapp kontring som han dundrer inn til 4-2.

Halsa er ovenpå i matchen og går sterkt inn i alle dueller og midtbanespilleren Eivind Christensen med sine 107 cm på strømpelesten vinner alt av hode dueller og viser at selv nordbygdinger er verdig en Halsa drakt.

Kjempingen gir resultater og 4-2 blir fort til 5-2 når Emil Telnes igjen kommer seg fri og dundrer inn et skudd fra 30 meter.Nå er stemningen på Halsa stadion Euforisk og til og med  den gamle storspilleren fra 50 tallet Johnny Andreassen står og danser på sidelinjen til Halsas rytmiske samba fotball.

Da tar det ikke lang tid før vi igjen ser storm spillere få ståpels av nok en stor scoring denne gang fra Andreas «straffe» Hansen som har er kjent som hos Norges fotballforbund.

Stillingen er 6-2 og trener Eirik Pedersen drar frem den ene bautaen etter den andre fra innbytterbenken (noen mer bokstavlig enn andre) og bytter ut slitne bein.

Et av byttene er nok mer for å gi hjemmepublikum det de har venter på og ikke nødvendigvis et taktisk bytte.Det er få minutter igjen men Halsa fortsetter å trykke på og i de siste spilleminutter utspiller et samspill seg mellom undertegnede og To måls scorer Emil Telnes som ville satt Tyskland VS Brasil i dårlig lys.At dette fenomenale angrepet ikke endte i 7-2 er ene og alene på unge lovende Telnes sine skuldre.

Dommeren innser at nå er ydmykelsen et faktum og han velger å blåse av og gi Storm spillerne en pause som statister.Vi ser oss svært fornøyd med kampens utfall og personlig ser jeg frem til mine neste 5 minutter med sårt tiltrengt spilletid.

Mvh

Nr 13 Gunvald Birkelund

Anbørsen

IL Halsakameratene

3 - Eivind Christensen

2 - Jens Petter Torrisen

1 - Emil Telnes

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags