Dansetrinnene som nå utspiller seg på banen ville gitt selveste Michael Jackson gåshud

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

AN-LigaenNok en lørdag er gjennomført med fotballkunster i verdensklasse på DnB Arena.

Det som trygt kan sies å være kometlaget Halsa, har fått besøk av det tidligere storlaget Steigen til en thriller av en kamp.

Som vanlig har vi et fantastisk nordnorsk sommervær med syv grader (pluss faktisk) og småyr i luften.

Steigen tropper tidlig opp med engasjement og sterk tro. Etter en kort garderobetur steamer de ut på banen og starter oppvarmingen 80 minutter før kampstart.

De har så absolutt fått med seg Halsas solide trepoenger sist helg og hørt rykter om at Lagerbeck har speidere innlosjert på idylliske Forøy camping med håp om å tilføre landslaget sårt tiltrengt kompetanse.

Steigen er både varme og klare når Eirik Pedersens menn velger å ta turen ut fra garderoben for 15 minutter rask oppvarming.

Roen i laget er upåklagelig og sist helgs brakseier har gitt laget fra Halsa en selvtillit som nesten matcher undertegnede selv.

Med 27 ekstremt sterke navn i stallen er det ingen enkel jobb å plukke ut laget til match. Når jeg selv på uforklarlig vis er blitt degradert fra fast spiss til materialforvalter sier det seg selv at det ikke er A-laget som entrer banen denne lørdagen.

Kampen starter som forventet og Halsa viser en utrolig kontroll i minuttene som følger. Da tar det selvsagt ikke lang tid før Lasse Seljevold drar seg fri og gir Halsa 1-0 etter en noe heldig retur.

Krigen på midtbanen fortsetter etter at kampen settes igang igjen, og Truls Telnes og Marcus Birkelund vinner 120 prosent av duellene og hjelper Halsa til sikre 1-0 til pause.

Motivasjonsbrølet som fyller bortegarderoben i pausen når de prøver å hente nye krefter, ville gjort selveste Titten Stensland imponert og gøtsen de viser ved avspark er upåklagelig.

Men DnB Arena er definitivt en arena for hjemmepublikum, for Halsas publikum samler seg i hundretalls når Pedersens gutter skal i ilden.

Wolden-slekta har samlet en 13-14 generasjoner for å se slektas fyrtårn Simen (Holand ) Wolden ta ansvar som kaptein og skyve gutta fremover i banen.

Det er tydelig at presset gir resultater og den eneste elgen som er fredet i Nordland, Teo Øzdemir, viser ballferdigheter Steigen aldri har sett maken til og hamrer ballen opp i venstre hjørne til velfortjente 2-0.

Vi har vel alle sett fotballfeiringer med en ekstra snert, men Øzdemirs dansetrinn som nå utspiller seg på banen ville gitt selveste Michael Jackson gåshud.

Kampen er 65 minutter gammel og Halsa har ingen planer om å legge seg bakpå og gyver løs med unge innbyttere oppover på banen.

Man skulle tro at en ledelse motiverer gutta til å holde ballen i laget og roe tempoet.

Men med stålkondis hos alle mann, ser de ingen grunn til å slippe Steigen til med ballen og presser seg til en rekke store sjanser frem mot slutt.

Det laget som AN selv så freidig spådde sist på tabellen har tatt på seg moderne stolpesko og klatrer oppover tabellen raskere en et fransk hurtigtog.

Røst og junkeren ..... følg med, NÅ kommer hurtigtoget med HALSAKAMERATER.

AN børsen:

3 poeng -Simen Wolden

2 poeng - Kurt Andreassen

1 poeng - Marcus Birkelund

Send tekst og bilder «

Her kan lagene som har vært involvert i kamp i AN-ligaen sende inn kampreferat!

Artikkeltags