Gå til sidens hovedinnhold

Andree er ny direktør: - Smigret og glad

Andree Grundstad Meby er ansatt som ny direktør for økonomi og administrasjon i Studentinord (Nord studentsamskipnad).

Det melder Studentinord i en pressemelding.

Grundstad Meby tiltrer stillingen 1. juni 2021. Han kommer fra stillingen som kontordirektør økonomi og administrasjon i Husbanken, og har 35 års erfaring fra økonomi og ledelse i både privat og offentlig sektor.

– Jeg er smigret og glad for å få muligheten til å arbeide for Studentinord og for studentene. Organisasjonen har et viktig samfunnsoppdrag, og leverer tjenester som betyr mye for mange - hver eneste dag. Med ansvar for økonomi og administrasjon får jeg muligheten til å gi mine bidrag til modernisering og utvikling, sammen med mange nye kolleger med et sterkt engasjement for studentenes beste, sier Grundstad Meby.

Studentinord har vært gjennom en god og grundig ansettelsesprosess, og administrerende direktør Kristian Brunsvik Olsen, er veldig fornøyd med resultatet.

– Vi er svært glade for at Andree har takket ja til å jobbe i Studentinord. Han er sterkt motivert av samfunnsoppdraget vårt, og til å jobbe for visjonen vår om å sette studenten først og fremst. Andree har en solid kompetanse, bred erfaring og et tydelig fokus på strategisk utvikling. Vi ønsker han varmt velkommen, sier Brunsvik Olsen.

Studentinord er studentsamskipnad for studentene ved alle Nord universitets studiesteder i Trøndelag og Nordland, og ved Politihøgskolen avdeling Bodø.

Kommentarer til denne saken