Gå til sidens hovedinnhold

Agent la ut bilde av Botheim i sykeseng: – Jeg er snart tilbake

Både Erik Botheim (21) og Glimt-lege Morten Sørgård er ordknappe om skaden til førstnevnte, men er tydelige på at spissen er tilbake på trening tidligst fredag eller lørdag. Tirsdag la spillerens agent ut et bilde på Instagram av 21-åringen fra det som ser ut til å være en sykeseng.

For abonnenter

Forrige fredag forlot Glimts nyinnkjøpte spiss Erik Botheim lagets trening med store smerter. Den tidligere RBK-spilleren gikk i bakken etter en duell med Hugo Vetlesen og lå lenge nede og vred seg i smerter. Som følger av dette var spissen naturligvis ikke med i treningskampen mot TIL på Aspmyra forrige søndag.

Les også

Botheim i bakken med store smerter - forlot treningen

Bodø/Glimt har ennå ikke bekreftet omfanget i skaden til troppens eneste "ordentlige" spiss, med Victor Okoh Boniface ute resten av sesongen.

Tirsdag la Botheims agent, Jim Solbakken, ut et bilde som kan uroe helgule fans på sin Instagram-story. På bildet som Solbakken har delt med sine 5600 følgere, ligger Botheim i en sykeseng på det som antas å være et sykehus. Den profilerte agenten har tagget Bodø/Glimt og Botheim i innlegget, og på bildet holder spissen tommelen opp til kamera.

Om skaden til Glimt-spissen holder han ute av seriepremieren mot Tromsø 9. mai, er det sannsynligvis "poteten" Vegard Leikvoll Moberg som må steppe inn på topp.

Ordknapp

Overfor Avisa Nordland er Glimt-spissen ordknapp om omfanget på skaden han påførte seg forrige fredag.

På spørsmål om hvordan formen er svarer Botheim følgende:

– Den er veldig bra. Jeg er snart tilbake.

– Kan du si noe konkret om når du er tilbake?

– Prøver å være tilbake på banen i løpet av den nærmeste tida, svarer han kort.

– Hvordan har dagene siden treningen på fredag vært, da du kjente smerter?

– Det har gått veldig fint. Jeg har tatt det rolig og ikke hatt noe hastverk.

Tilbake tidligst fredag

Botheim sender oss videre til Glimt-lege Morten Sørgård for mer utdypende informasjon angående skaden hans. Sørgård kjenner ikke til Instagram-bilde fra agent Solbakken, men har en gladmelding å komme med til Glimt-fansen:

– Hvis alt går etter planen er Erik Botheim tilbake på trening igjen med oss fredag eller lørdag denne uka, sier Sørgård.

– Det kan bli for tidlig mot Brann, men vi får se. Man må bare ta en dag av gangen.

Søndag lettet legen litt på sløret angående skaden på Glimt-spissen, som antas å være i spissens hånd, men sa ingenting om omfang eller hvor Botheim er skadet.

To dager senere ønsker Sørgård heller ikke denne gang å gå i detalj på omfanget til Botheims skade, hvilken skade det skal være snakk om eller hvor smertene fra fredagens trening kom fra.

– Jeg har sagt alt jeg vil si om saken, avslutter Glimt-legen.

Kommentarer til denne saken