Gå til sidens hovedinnhold

7-åring forsvant og utløste leteaksjon: – Han var på jakt etter monster

Artikkelen er over 1 år gammel
For abonnenter

I natt fikk politiet melding om en gutt som var forsvunnet på Keiservarden.

Nordland politidistrikt meldte klokken 04.05 at de hadde startet en leteaksjon.

– Det gjelder en 7-åring som har vært borte i to timer. Flere mannskaper og seaking er kalt ut til Keiservarden i Bodø, meldte politiet.

Leteaksjon

Gutten ble senere funnet i god behold.

– Han ble funnet i skogkanten av seaking, han gjenforenes nå med øvrige familiemedlemmer. Gutten ble funnet i fin form og aksjonen ble avsluttet klokken 04.30, sier Kenneth Magnussen, operasjonsleder hos Nordland politidistrikt.

Politiet opplyser at familien til gutten hadde vært på leting etter gutten i to timer, uten hell.

– Det var en stor familie på tur på Keiservarden. Tanken var at de skulle sove i gapahuk, og hadde vært ute hele ettermiddagen – Seakingen hadde ingen problemer, og fant gutten relativt kjapt i terrenget, sier Magnussen.

– 7-åringen var glad da han ble funnet, og han hadde forklart at han hadde lett etter monster i skogen, sier operasjonslederen.

Travel natt

Det var ikke bare leteaksjonen i natt som politiet måtte rykke ut.

Fra klokken 23.00 fram til søndags morgen er det loggført hele 18 meldinger om ordensforstyrrelser, som kommer av at det fine været blir utnyttet ut i nattetimene.

– Det har vært en travel natt. Det har vært både forstyrrelser av natteroen og andre ordensforstyrrelser. Oppfordringen vår er å nyte godværet, men ta hensyn slik at politiet slipper å gripe inn, sier Kenneth Magnussen hos Nordland politidistrikt.

Kommentarer til denne saken