Gå til sidens hovedinnhold

5G-fritt Bodø,-på facebook

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

I disse koronatider prioriteres helse, det mobiliseres, og føre-var-tiltak settes inn! Det er riktig og viktig!

Kanskje kan denne situasjonen få oss til å åpne øynene og se hvilke verdier som har betydning,- og hva som bør prioriteres?

200 000 personer fra 204 land eller territorier har signert en dokumentert appell til FN der de viser til alvorlige helse og miljøskader av radiofrekvent stråling. Det sies et klart NEI til 5G! Av disse er det 4.800 vitenskapsmenn, 2.800 leger, 750 birøktere og et meget stort antall ingeniører, annet helsepersonell med langt flere...

Myndighetene i stadig flere land har begynt å forstå alvoret, og sier STOPP eller NEI til 5G!

EU-parlamentet har gått inn i sin egen " tenketank",- og uttaler at det er behov for mere forskning. De peker på at anbefalingene( stråleverdiene ) det bygges på,- er foreldet,- (over 20 år gamle,)- og for nært knyttet opp mot teleindustrien.
EU- parlamentet sier at det er behov for mere forskning,- før det iverksettes en konstant bestråling av hele samfunnet. Barn trekkes her spesifikt fram. ( EU-parlamentets egne ord)

Folks helse er viktigere enn et raskere nett!
Miljøvernministeren i Brussel oppgir til den belgiske pressen at hun ikke er villig til å selge folks helse og at innbyggerne i Brussel ikke er forsøksdyr.

Vi, Bodøværinger, ønsker heller ikke å bli brukt til utprøving av et eksperiment, hvor det er dokumentert alvorlige skader av radiofrekvent stråling, både på miljø og helse,- og der det også er dokumentert at våre yngste,- vår oppvoksende slekt,- er de mest sårbare.

Derfor har vi opprettet ei egen gruppe på facebook:
5G-fritt Bodø. Søk oss opp, og klikk på: Bli medlem! Velkommen!
" For by, barn, blomst og bi: La oss leve 5G-fri! "

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.