En buss med turister fra henholdsvis Norge, Polen og Russland har veltet i turistbyen Kemer i Tyrkia. Ifølge avisen Hurriyet er 41 skadet.

(Nettavisen:) Ulykken skjedde i Kemer, som ligger om lag 40 kilometer fra Antalya.

Bilder og video fra stedet skal vise bussen liggende på siden i bunnen av en bratt skråning ned fra veien.

Ifølge avisen Hurriyet skjedde ulykken klokken 17.30, lokal tid. Sjåføren skal ha mistet kontrollen over bussen før den kjørte av veien, og endte opp med å velte ned en skråning.

Den statlige kringkastingskanalen TRT melder at minst en av de 25 turistene er alvorlig skadd, og at det foregår en etterforskning på stedet.

I tyrkiske medier er det motstridende meldinger om antall skadde. Ifølge TRT er til sammen 20 turister skadd, mens den tyrkiske avisa Hurriyet melder om 41 skadde turister – 38 av dem fra Polen.

Utenriksdepartementet har foreløpig ikke kunnet bekrefte om nordmenn var involvert i ulykken.

Kemer er et populært turistmål blant nordmenn, og TUI er et av reiseselskapene som tilbyr charterturer til den tyrkiske byen.

- Foreløpig har vi ingen informasjon om noen av våre kunder har vært om bord på bussen, men vi undersøker videre, sier pressevakt Nicolai Findsen i TUI til Nettavisen.

Noen minutter senere bekrefter imidlertid TUI at ingen av deres kunder var om bord på bussen.

Tyrkiareiser bekrefter til NTB at den aktuelle bussen ikke er blant deres busser. Etter det NTB erfarer dreier det seg om en buss som var på vei til flyplassen.