Gå til sidens hovedinnhold

3 poeng med bismak på J-Feltet

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Seier med bismak mot FKH. I går fikk J-Feltet 86 billetter til kampen mot Haugesund. Dette er det meste vi har fått siden starten av pandemien. Vi har klart å lage god stemning hver kamp til tross få billetter, men i går stoppet det opp. Flere gjorde en formidabel innsats, men det var langt ifra 86 som sto med oss på feltet i går.

J-Feltet minner på om at supporterfeltet er et stående felt. Det er ikke uten grunn at sesongkortene her er rimeligere enn ordinære sesongkort. Vi kan ikke forvente like stort trøkk og engasjement fra alle våre medlemmer, men i det minste forventer vi at alle med billett står samlet med oss igjennom kampene.

Det sitter mange folk der hjemme som kribler etter å gå på kamp og bidra fra J-Feltet. Da er det skuffende å se at så mange med billett hos oss velger å sitte gjennom kampen. Alle sammen kan noen strofer som synges på Myra. Syng i det minste på de strofene du kan. Stå med oss. Vis at du fortjener billetten du har fått. Du er faktisk heldig som får se Glimt i en pandemi.

Heia Glimt!

Kommentarer til denne saken