Festen måtte avsluttes - fyll og fest natt til 1. mai

Politiet på Helgeland måtte avslutte russefest grunnet slossing og tilstedeværelse av mindreårige.

Politiet på Helgeland måtte avslutte russefest grunnet slossing og tilstedeværelse av mindreårige.

Artikkelen er over 3 år gammel

Mange mindreårige til stede

DEL

RanaBlad skriver at det var mye slåssing i Klokkerhagen natt til 1. mai, og dessuten en del mindreårige til stede. Det oppgir politiet som grunn til at de så seg nødt til å avslutte russefesten like før klokka ett natt til søndag.

Twittermeldingene fra politiet på Helgeland bærer preg av festen i Klokkerhagen. En overstadig person ble hentet av et familiemedlem og kørt hjem.

Også etter at politiet hadde avsluttet festen i Klokkerhagen, måtte de tilbake igjen. Kvart på to natt til søndag twitrer politiet om slåssing i Klokkerhagen...igjen. En person ble bortvist fra stedet etter ordre fra politiet.

Til sentrum av Mo i Rana måtte også politiet rykke ut på grunn av krangling og slåssing mellom flere. Det skjedde utenfor et utested ved tre-tida på natta.

En fest gikk overstyr i Rana, og politiet ble tilkalt til en privat adresse for å bistå husverten like før klokka fire natt til søndag. Festen ble avsluttet.

Helgeland for øvrig

Sør på Helgeland ble også natt til 1. mai en fuktig opplevelse for flere. Politiet fikk flere klager på feststøy som forstyrret natteroen for naboer i Sandnessjøen, Mosjøen og Brønnøysund.

Søndag morgen må politiet igjen gripe inn overfor en fest i Mosjøen. Da har de vært på den private adressen flere ganger i løpet av natta etter klager fra naboene som ikke får sove. Nå anmeldes huseieren for ordensforstyrrelse.

I Mosjøen ble ei overstadig beruset russejente tatt med til legevakta for vurdering. Hun ble tatt hånd om av helsetjenesten.

Ei annen beruset jente under 18 år ble kjørt hjem av politiet i Mosjøen.

I Brønnøysund ba to unge menn om hjelp fra Politiet. Det hadde oppstått uenigheter mellom dem, og den ene påstår at han ble slått ned. Politiet ryddet opp, og anmeldelse vurderes, i følge ei melding fra politiet på Helgeland på Twitter.

Artikkeltags