Studio Åråsen (promo) | RB

Studio Åråsen (promo)

Vi sender direkte fra Åråsen på rb.no etter hjemmekampene til LSK
Publisert 03.04.2014 kl 14:09
Oppdatert 07.09.2014 kl 14:09
Tips en venn (e-post)

Lokalt

...

LSK-magasinet før Odd-kampen

Frode Kippe gjør comeback etter skade og er gjest i LSK-magasinet sammen med trener Magnus Haglund før hjemmekampen mot Odd.

...

LSK-magasinet før Odd-kampen

Frode Kippe gjør comeback etter skade og er gjest i LSK-magasinet sammen med trener Magnus Haglund før hjemmekampen mot Odd.

...

Denne vogna applerer til unge mennesker

I Lifestyle-vogna fra Knaus til 225 000 kr får du en blanding av lukseriøs stil, køyesenger og barkrakker i kjøkkendelen.

...

Nesten matchvinner

Men Wacey Rabbits 4-3-scoring ble utliknet halvannet minutt før slutt.

...

Kjempekor på folkehøgskolen

Folkeskolene i Norge fyller 150 år i år. Et av arragementene i jubelåret er å synge allsang. 107 elever fra skolen skal synge sammen med publikum...

...

Endelig er skateparken åpen

...

Se kreftsyke Jeppe får synge med Marcus & Martinus

Jeppe Nordbye Golden (7) fikk sin største drøm oppfylt- nemlig å møte popidolene Marcus & Martinus. Torsdag opptrådte duoen på barneavdelingen på Ahus.

...

Bombardier


Nasjonalt

...

Jens Stoltenberg gratulerer Bjarne Brøndbo

D.D.E.-frontfiguren runder 50 år. Se den påtroppende NATO-generalsekretærens hilsen!

...

Se Spellemann-vinner Julian Skar på Bandwagon TV

Spellemanpris-vinner Jullian Skar på Tono Sessions på Bandwagon TV, intervjuet av Askil Holm.

...

Monica (40) fikk dødsdommen fra sykehuset

Så gikk hun fra frykt til håp da hele bygda stilte opp.

...

Virker trikset alle snakker om?

Nordlys prøvde vasketrikset som skal gjøre stekovnen skinnende ren. Saken leser du her

...

Svensk radarpar prøver å joike

Sveriges dynamitt-duo, Morgan Karlsson og Ola-Conny Wallgren, har reist verden rundt. Nå utforsker de Norge – og joik i Finnmark. Saken leser du her!

...

Valen tar for seg Northug

Kanal Valen er tilbake, blant annet med Petter Northug som er blitt veldig opptatt av trafikksikkerhet.

...

Snur bilen på 1-2-3

For 17 år siden bestemte Arthur Kleppe seg for å gjøre noe med parkeringsproblemene. Saken leser du her

...

– Dette bør vi holde oss unna

I første episode av serien Klovn til kaffen må Espen Eckbo, Linn Skåber, Hege Schøyen, Odd-Magnus Williamson, Knut Lystad og «Steinjo» danse som Michael Jackson. Saken leser du her!


Bjørkan kan bli Steigen-trener

Aasmund Bjørkan er en av to som er ønsket som ny trener i Steigen. Den andre er hans B-lagstrener i Glimt, Øyvind Iversen.

Pål Guttormsen E-post
Publisert 07.11.2005 kl 23:01 Oppdatert 08.11.2005 kl 07:17

Tips en venn på e-post:


...
Ønsket i Steigen. Aasmund Bjørkan, her i kamp mot Metro Stars, er ønsket som hovedtrener i Steigen. Den ferske 2. divisjonsklubben jobber også med B-lagstrener i Glimt, Øyvind Iversen.Foto: Pål Guttormsen

Bjørkan, som har slitt med vonde knær de siste sesongen og som ennå ikke har fått avklart sin fremtid i Glimt, har vært i dialog med den nyopprykkede 2. divisjonsklubben de siste ukene.

– Veldig hyggelig med henvendelsen fra Steigen. Men om det blir noe i denne omgang vet jeg ikke, sier vingveteranen.

Tro. Han beskriver Steigen som "spennende, med det de har fått til" – og innrømmer at 2. divisjon er en spennende arena å prøve seg som trener i.

I år fullførte han C-trenerkurset, veiledet av årets Steigen-trener Kjell Nilsen – som vil bli en del av trenerteamet i Steigen neste sesong.

– Det kan godt hende jeg "roter" meg innenfor trenerjobben. Jeg har tro på at jeg kan være flink til det også, sier en offensiv 32-åring.

Som imidlertid ikke legger skjul på at han godt kunne tenkt seg ett år til i moderklubben, for å hjelpe Glimt tilbake til øverste nivå. For de vonde knærne har blitt mer medgjørlige og mot slutten i år var det bare en liten smell i ryggen som satte han på sidelinjen.

– Vi må la støvet legge seg litt. Det er stor usikkerhet om hvem som blir med videre, hvem som drar, hvem som blir trenere og hva trenerne ønsker, påpeker Bjørkan.

– Spennende. I løpet av ei ukes tid håper Steigen-sjef Fred Eliassen at trenerspørsmålet er avklart. Ifølge Eliassen har det vært åpne linjer mellom kandidatene og deres arbeidsplasser.

Steigen-lederen mener både Bjørkan og Iversen er spennende navn:

– Aasmund er jo spennende med den erfaringen han har som toppspiller. Øyvind har hatt en vanskelig jobb med B-lagstrenerjobben i Glimt med A-spillere som går inn og ut. Men han har vært trener både i Trondheims-Ørn og Kolstad i 2. divisjon som 22-åring, skryter Eliassen om sine to kandidater.

– Begge to er i høyeste grad spennende, konkluderer Eliassen.